Termékek listája szállítók szerint: Európa Bisztró


A SZENT ISTVÁN KÖRÚT 7-9. SZÁM ALATT TALÁLHATÓ ÉPÜLET 1901-BEN ÉPÜLT LANDHERR GYULA TERVEI ALAPJÁN ÉS A MAI NAPIG LAKÓÉPÜLETKÉNT FUNKCIONÁL. 1917-TŐL TÖBB MINT 100 ÉVIG CUKRÁSZDAKÉNT MŰKÖDÖTT AZ UTCAFRONTI ÜZLET; KEZDETBEN A SZALAI ISTVÁN CUKRÁSZ MESTER ÁLTAL MEGÁLMODOTT SZALAI CUKRÁSZDA, MAJD A SZIGET CUKRÁSZDA, AZ ELMÚLT 28 ÉVBEN PEDIG EURÓPA KÁVÉHÁZ ÉS CUKRÁSZDA NÉVEN.


TISZTELGÜNK AZ ÉPÜLET ÉS A HELY FIGYELEMRE MÉLTÓ MÚLTJA ELŐTT, EZÉRT - UGYAN ÚJ KÖNTÖSBEN - A KÍNÁLATUNKBAN SZEREPELNEK NÉPSZERŰ SÜTEMÉNYEK, MINT PÉLDÁUL A RÁKÓCZI TÚRÓS, A DOBOS TORTA VAGY AZ ESZTERHÁZY TEKERCS.


FŐSZAKÁCSUNKKAL, FÜLÖP ZOLTÁNNAL EGY OLYAN FINE BISZTRÓT ÁLMODTUNK MEG, AHOL A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁKKAL FELSZERELT KONYHÁBAN, PROFI SZAKÁCSAINK KEZEI ÁLTAL KÉSZÜLNEK EL AZOK A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ÉTELEK, MELYEKET ANNO A NAGYMAMÁINK ÉS ÉDESANYÁINK VARÁZSOLTAK ELÉNK EGY-EGY CSALÁDI ÉTKEZÉS ALKALMÁVAL.


KÍNÁLATUNKAT IGYEKEZTÜK MINÉL SZÉLESEBB SPEKTRUMRA HELYEZNI, AZONBAN - KEDVEZVE A HAZAI ÍZEK SZERELMESEINEK - ÉTLAPUNKON NAGYOBB ARÁNYBAN SZEREPELNEK MAGYAROS ÉTELEK, MINT PÉLDÁUL A GULYÁSLEVES, A TÖLTÖTT KÁPOSZTA, A GOMBAPAPRIKÁS ÉS A TÚRÓ GOMBÓC.


HARMONIKUS ÍZVILÁGÚ ÉTELEINK ÚJRAGONDOLT TÁLALÁSA EGYENESEN SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ.Nincsenek termékek ennél a szállítónál.