Információ

Gyártók

Akciós termékek

Lista rendezése gyártónként Szent Tamás

A pincészet jelenleg 25 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő. Ifjabb Szepsy István irányításával tizenegy dűlőben dolgozunk, melyek nagy része Mádon található, de Tarcalon, Rátkán és Tállyán is rendelkezünk parcellákkal....

A pincészet jelenleg 25 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő. Ifjabb Szepsy István irányításával tizenegy dűlőben dolgozunk, melyek nagy része Mádon található, de Tarcalon, Rátkán és Tállyán is rendelkezünk parcellákkal. 20 hektár termő ültetvényünk mellett 2 hektár új telepítéssel és 3 hektár melioráció alatt álló területtel rendelkezünk. Területeinknél azon kiemelt dűlőkre esett a választásunk, melyeket az 1700-as évek dűlőklasszifikációjától napjainkig a borvidék legjobb potenciálú területeiként tartanak számon.


A Szent Tamás, Percze, Nyulászó, Kővágó, Betsek, Király és Dongó dűlőkön fekvő területeink Első osztályú minősítést kaptak a Matolai féle besorolásban 1732-ben. Szintén kiemelt területeink a Birsalmás, Teleki és Szilvás dűlőkön elhelyezkedő rendkívül jó adottságokkal bíró parcelláink. Célunk, hogy a különböző talajszerkezetű dűlők egyedi ízvilágát megmutassuk. A dűlőkön belüli páratlan adottságú parcellákról további kis palackszámú tételekkel pedig a minőség és egyediség tekintetében legkiemelkedőbb borok elkészítése a cél.

Bővebben
Mutat 1 - 1 / 1
Mutat 1 - 1 / 1
 SimplePay vsrli tjkoztat