Sous Vide

Az ételeket az Európa Bisztró biztosítja és szállítja. Elkészítése a csomagoláson feltüntetve. Allergének, egyéb felmerülő kérdés esetén az info@europabisztro.hu e-mail címen, vagy a +36301940045-ös telefonszámon érdeklődhet!

A SOUS VIDE (EJTSD: SZUVID) GASZTRONÓMIAI, FŐZÉSI ELJÁRÁS, MELYNEK LÉNYEGE AZ ÉTELEK HŐÁLLÓ MŰANYAG TASAKOKBAN, VÁKUUM AL...

Az ételeket az Európa Bisztró biztosítja és szállítja. Elkészítése a csomagoláson feltüntetve. Allergének, egyéb felmerülő kérdés esetén az info@europabisztro.hu e-mail címen, vagy a +36301940045-ös telefonszámon érdeklődhet!

A SOUS VIDE (EJTSD: SZUVID) GASZTRONÓMIAI, FŐZÉSI ELJÁRÁS, MELYNEK LÉNYEGE AZ ÉTELEK HŐÁLLÓ MŰANYAG TASAKOKBAN, VÁKUUM ALATT, ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEN, - A HAGYOMÁNYOS ELJÁRÁSOKHOZ KÉPEST LÉNYEGESEN ALACSONYABB HŐFOKON, ÉS HOSSZABB IDEIG - ESETENKÉNT AKÁR 50-70 ÓRÁIG TÖRTÉNŐ HŐKEZELÉSE.

FOGÁSAINKAT NEM ÉRINTI EMBERI KÉZ, ILLETVE A VÁKUUMCSOMAGOLÁSNAK ÉS A SOKKOLVA FAGYASZTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN KIZÁRJUK A BAKTÉRIUMOK ELSZAPORODÁSÁT, LÉNYEGESEN MEGHOSSZABBÍTVA EZZEL AZ ELTARTAHÓSÁG IDEJÉT (HŰTŐBEN 0-4°C-ON AKÁR 2-3 HÉT, FAGYASZTÓBAN -18°C-ON TÁROLVA, AKÁR 1 HÓNAP).

JAVASOLJUK A HŰTŐBE HELYEZÉS ELŐTT AZ ÉTELEK CSOMAGOLÁSÁNAK ALKOHOLOS FERTŐTLENÍTÉSÉT.

Bővebben

Sous Vide 2 terméket találtam.

Mutat 1 - 2 / 2
Mutat 1 - 2 / 2
 SimplePay vsrli tjkoztat