Picit megújultunk, mint Selection. Megújultunk designban, és igyekszünk titeket a boltban is újdonságokkal lenyűgözni. 

Az itallapunk is megújul kívül-belül. Természetesen nálunk még mindig a boroké a főszerep, de szeretnénk megmutatni nektek, hogy több is van bennünk. 

Április 22-én , indulunk az új itallapunkkal, ezen jeles alkalom miatt, kivételesen 09:00 órától várunk benneteket. egy rendhagyó buborék brunchra.

09:00- 14:00 : Buborék Brunch

Koccintsunk egyet együtt és reggelizettek nálunk. Különleges reggeli kínálattal várunk benneteket ezen a napon, édes és sós finomságokat is tudtok kérni. Pezsgésben sem lesz hiány, hiszen egy szombati nap mivel indulhatna ha nem pezsgővel vagy egy jó mimósával?

20:00- 22:00 Fillinger Chill Session 

Fillinger Álmos egy lelkes, feltörekvő zenei tehetség, aki az idei szezonját nálunk nyitja meg. Azon előadók közé tartozik aki nemcsak előadja a zenét , hanem érzi is azt. Mi kedveljük a munkásságát, ha ti is kíváncsiak vagytok Álmos melodikus technó világára, vagy hangolódnátok a szombat esti bulira mindenképp itt a helyetek.

Íme egy kis ízelítő Álmos zenei világából:

https://www.youtube.com/watch?v=wODoaSJja6I

Biztosítsátok helyeteket asztalfoglalással, amit megtehettek az info@selection.hu e-mail címen, vagy hívjátok a +36-1/ 439- 1902  telefonszámot.