selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 

Kóstoló kínálatunk

Jelenleg nincs tervezett kóstolónk.

Borbély családi pincészet kóstolója

Dátum: 2010 március 03. (Szerda)
Időpont: 17:00 - 20:00  
Helyszín: H-1036 Budapest, Lajos utca 91.  
Tel.: +36 (1) 439 1902  
 

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt Badacsonytomajra a Borbély Családi Pincészethez, a 2007-es év Balatoni Borok Mesteréhez.

A selection.hu és a Borbély Családi Pincészet szeretettel meghívja Önt és barátait egy kötetlen borkóstolóra.

Bemutatkozik a 2009-es évjáratú Gabriella Muscat Ottonel és Borbély Selection borcsalád többi tagja. A kóstoló alatt 10% kedvezményt biztosítunk a Borbély Családi Pincészet boraiból.

A borokat bemutatja:
Borbély Tamás borász

A kóstoló részvételi díja 2.000 Ft, mely a helyszínen teljes egészében levásárolható.


E történelmi borvidék méltán híres borairól, így hírnevének, örökségének megőrzése, megtartása kihívás is egyben az itt élő emberek számára.

A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. 1981-ben hobbiként újratelepítettük a nászajándékba kapott badacsonytomaji régi családi szőlőterületünket.

A Borbély Családi Pincészetet régi családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban.

Ma már a 18 ha termő szőlőterületünkön széles fajtaválasztékú, kiváló minőségű szőlőből saját feldolgozással készítjük egyedi ízvilágú borainkat.

Kézműves borászatunkban a modern technológia alkalmazása mellett ragaszkodunk a hagyományokhoz, borainkat ászokhordókban erjesztjük és érleljük.

Látva a borturizmus fejlődését és a fogyasztókkal való személyes kapcsolattartás fontosságát - kibővítve pincészetünket - kialakítottuk hangulatos Borházunkat és Vendégházunkat.

TIPP

A Borbély családi pincészet borait itt találja meg:
Borbély családi pincészet

Kóstoló fotóalbum

 

 

a múlt kóstolói

ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio