Új termék
Színe a hosszú érleléstől az oxidáció miatt kifakul erről kapta a nevét (tawny topáz). Az alap tawnyt többféle és több évjáratú bor házasításával állítják elő, átlagosan három év érlelés után. Ekkor a nagy tartályokból kisebb, jellemzően 534 literes, szivar alakú fahordókba fejtik át.
Elérhetőség dátuma:

Royal Oporto Tawny
Színe a hosszú érleléstől az oxidáció miatt kifakul erről kapta a nevét (tawny topáz). Az alap tawnyt többféle és több évjáratú bor házasításával állítják elő, átlagosan három év érlelés után. Ekkor a nagy tartályokból kisebb, jellemzően 534 literes, szivar alakú fahordókba fejtik át.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
| Borászat | Royal Oporto |
| Szőlőfajta | Vörös Cuvée |
| Jelleg | édes |
| Bortípus | Vörösbor |
| Ürtartalom (l) | 0.75 |
| Ország | Portugália |
| Borrégió | Duoro |
Színe a hosszú érleléstől az oxidáció miatt kifakul erről kapta a nevét (tawny topáz). Az alap tawnyt többféle és több évjáratú bor házasításával állítják elő, átlagosan három év érlelés után. Ekkor a nagy tartályokból kisebb, jellemzően 534 literes, szivar alakú fahordókba fejtik át. Ízében felfedezhető a dió és a mandula, majd idővel további zamatok (például csokoládé, kávé, méz) jelenhetnek meg benne.