selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 

Országok

Külföldi borok

Domaines Barons De Rothschild Lafite
Languedoc

Blason d'Aussieres 2015 0.75l
4.950 Ft
db
Chateau d'Aussieres 2014 0.75l
9.900 Ft
db

 

A Château Lafite Rothschild pincészetet 1868-ben alapították Bordeaux-ban, már öt generáció óta a Rothschild család tulajdonában van.

Világszerte ismertek rangos szőlőskertjeik. Néhány éve hétköznapi borok sorozatát is készítik, melyek könnyebben elérhetőek, mint a Grand Cru borok. Folytatva a "Réserves" hagyományait a Domaines Barons de Rothschild-Lafite úgy döntött, hogy elkészítik a DBR-Lafite Collections-t, egy bor sorozatot a négy legnagyobb bordeaux-i AOC termőterületről, amelyek azonnal elvarázsolják a fogyasztókat.

1999-ben állapodott meg az együttműködésről Domaines Barons de Rothschild -Lafite- és Domaines Listel, hogy feltámasszák a különleges földrajzi adottságokkal rendelkező, egyik legrégebbi és egyik legszebb szőlőbirtokot Languedoc-ban. Az 550 hektáros birtok óriási felújításon esett át, 158 hektár szőlőt telepítettek újra gondosan kiválasztott hagyományos Languedoc-i fajtákkal. A birtoképületeket is felújították és egy teljesen új borászatot telepítettek a régi pincékbe.

Domaines Barons De Rothschild Lafite

A Világ borai

Az Ön kosara jelenleg üres...

  Domaines Barons De Rothschild Lafite - Domaines Barons De Rothschild Lafite - Domaines Barons De Rothschild Lafite - Domaines Barons De Rothschild Lafite - Domaines Barons De Rothschild Lafite - Domaines Barons De Rothschild Lafite -

ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio