Új termék
Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Elegáns, gazdag ízvilág, finom vaníliás, szegfűszeges, feketeborsos fűszerességgel, és csipkebogyós, ribizlis, szedres gyümölcsös jegyekkel. Határozott, feszes szerkezet, integrált, bársonyos tanninokkal, és komplex zamatos lecsengéssel.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Elérhetőség dátuma:
Soltész Egri Bikavér Superior 2016
Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Elegáns, gazdag ízvilág, finom vaníliás, szegfűszeges, feketeborsos fűszerességgel, és csipkebogyós, ribizlis, szedres gyümölcsös jegyekkel. Határozott, feszes szerkezet, integrált, bársonyos tanninokkal, és komplex zamatos lecsengéssel.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Ürtartalom | 0.75 l |
Régió | Egri borvidék |
Ország | Magyarország |
Típus | Vörösbor |
Évjárat | 2016 |
Jelleg | száraz |
Készült | Barrique |
Fajta | Vörös Cuvée |
Termelő | Soltész - Ostoros Pincészet |
Származási ország | Magyarország |
Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Pajados dűlő terméseiből irányított erjesztéssel acél tartályban, 30°C-on, napi két körfejtéssel. A fajták egyben kerültek feldolgozásra. Érlelés 225 literes másod-, harmad, és negyed töltésű magyar-, francia-, és amerikai tölgyfahordókban, 16 hónapig.
Elegáns, gazdag ízvilág, finom vaníliás, szegfűszeges, feketeborsos fűszerességgel, és csipkebogyós, ribizlis, szedres gyümölcsös jegyekkel. Határozott, feszes szerkezet, integrált, bársonyos tanninokkal, és komplex zamatos lecsengéssel.
Technikai adatok:
- Alkohol: 13,0 %vol
- Cukor: 1,3 g/l
- T. sav: 5,1 g/l
- Extrakt: 28,3 g/l
Javasolt fogyasztási idő: 5-8 éven belül
Ételpárosítás: Tartalmasabb, fűszeres húsételek, sültek, magyaros fogások, vadból készült ételek
Javasolt fogyasztási hőmérséklet: 16-17 oC
Díjak: Challenge International du Vin 2019 - ARANY
Synvino Országos Borverseny 2019 - ARANY
Egri Borvidéki Borverseny 2019 – ARANY