Új termék
A vodka az Altáj hegység lábánál lévő lepárlóban készül szibériai fehér őszi búza és a tiszta hegyi patakok vizének felhasználásával. A hatszoros lepárlás után cédrusdió párlatot adnak a vodkához, majd a kész italt nyírfaszénen szűrik át, ennek köszönheti tökéletes ízét.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Elérhetőség dátuma:
Mamont Siberian Vodka
A vodka az Altáj hegység lábánál lévő lepárlóban készül szibériai fehér őszi búza és a tiszta hegyi patakok vizének felhasználásával. A hatszoros lepárlás után cédrusdió párlatot adnak a vodkához, majd a kész italt nyírfaszénen szűrik át, ennek köszönheti tökéletes ízét.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Borászat | Mamont |
Alkoholtartalom (V/V) | 40% |
Ürtartalom (l) | 0.70 |
Ország | Oroszország |
2001-ben egy 12 fős expedíció a jég fogságába esett a Déli sarkon. Míg a felmentő seregre várakoztak, vodkával tartották a lelket magukban. Ekkor jött az ötlet, hogy szervezzenek egy expedíciót Szibériába. Így is lett, a 2003-as expedíció nem várt sikerrel zárult, a vastag jégréteg alól egy meglepően jó állapotban lévő mamut került elő. Ennek a felfedezésnek az emlékére a felfedezők egyike, Frederik Paulsen megalkotta a Mamont vodkát.