Hungaria Zöldveltelini - Zenit Brut Special Edition

Új termék

24. Vinagora 2023 - Ezüstérem

A karakteres Zöld veltelíni már-már férfias savai, zöldalmás, füves jegyei a legkülönfélébb ételek ideális kiegészítői, míg a gondosan kikísérletezett házasítási arányban hozzáadott stílusos Zenit extra frissességgel és a maga illatos egres, virágos jegyeivel bolondítja meg az összhangot.

 

Bővebb leírás

3 150 Ft‎

Adatlap

TermelőHungaria
FajtaFehér Cuvée
TípusFehérbor
Jellegszáraz
Ürtartalom0.75 l
OrszágMagyarország
RégióEtyek-budai borvidék
Származási országMagyarország
KészültMéthode Traditionelle

Egyéb infó

A 16. Hungaria Limited Edition, mely a limitáltak között az első cuvée pezsgő, igazán kivételes.

Hungaria Magyarországon egyedülálló palackos érlelési technológiája a legkülönbözőbb fogyasztási módok, helyszínek, alkalmak széles tárházát nyitja meg fogyasztói számára, felpezsdítve a napokat és különböző társasági eseményeket.
Pezsgőmesterünk gondolkodását is ez mozgatta meg a Hungaria újabb különlegességének, limitált tételének megalkotása során. Melyik az a fajta, amely jolly jokerként kísérheti fogyasztóink sokrétű alkalmait, és a gasztronómia széles kínálatához egyaránt illik. A 16. Hungaria Limited Edition, mely a limitáltak között az első cuvée pezsgő, igazán kivételes. A Zöld veltelini férfias, karakteres savai, zöldalmás, füves jegyei ideális párosítása a brunchtól a desszertig a legkülönfélébb ételeknek. A népszerű fajtát gondosan kikísérletezett házasítási arányban hozzáadott Zenit bolondítja meg, ad extra frissességet a maga illatos egres, virágos jegyeivel.
Pezsdítően izgalmas.

Kellékek