selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 
Bock Pincészet logó


Bock Pincészet

Villányi Capella Cuvée 2007

Villány-siklósi borvidék

26.000 Ft
db
Egységár: 34.667 Ft / liter
Áraink bruttó árak
     
Vörös
száraz
0.75 liter
Villányi Capella Cuvée  2007 0.75
Megjegyzem |

Termékismertető

A pincészet nagy válogatása, mely csak kiemelkedő évjáratokban készül. Fekete-hegyről szelektált Cabernet Franc (60%), a Jammertál dűlőről szelektált Cabernet Sauvignon (30%) és Merlot (10%) házasítása, mely, 24 hónapig új tölgyfahordókban érlelődik. Nagy testű, koncentrált bor, mely rendkívüli aroma gazdagsággal és íz mélységgel rendelkezik. Mély intenzitás, feketébe hajló szín jellemzi, melyben a túlérett gyümölcsök mellett, dohány és tejcsokoládé jelenik meg. Ízében az aszalt gyümölcsök mellett a csokoládé a meghatározó.

The great selection of the winery is only made in the best years. It is a cuvee of Cabernet Franc (56%) coming from the Fekete Hill, Cabernet Sauvignon (36%) from the Jammertal plot and Merlot (8%). It has been aged in new oak for 24 months. A full-bodied wine with extreme depth of aromas and flavours.

Vörös Cuvée

Vörös Cuvée

A mai értelemben többfajta tudatos arányban házasított bort nevezzük cuvée-nek. Egyes termelők csúcsborai a legjobb vörösborok összeházasításával jönnek létre. Ilyenkor a bortörvény előírásainak megfelelően a cuvée-t alkotó
szőlőfajtákat a címkén fel kell tüntetni. Eredetileg a pezsgő készítéshez házasított és egalizált alapbort nevezik cuvée-nek.

 
Az Ön kosara jelenleg üres...
Villány-siklósi borvidék
Bock Pincészet
Bock Pincészet
Bock Pincészet
Bock Pincészet
Bock Pincészet
Bock Pincészet
ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio