selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 
Gere Attila Pincészet logó


Gere Attila Pincészet

Villányi Cabernet Sauvignon barrique 2012

Villány-siklósi borvidék

4.400 Ft
db
Egységár: 5.867 Ft / liter
Áraink bruttó árak
     
Vörös
száraz
0.75 liter
Barrique
Barriqque
Villányi Cabernet Sauvignon barrique  2012 0.75
Megjegyzem |

Termékismertető

Illatában fahéjas-kakaós aromába burkolt málna, meggy és szeder. A gyümölcsök dominálnak, éretten, élénken jelennek meg, savai által könnyed és friss hatást keltve. Ízében étcsokoládé kíséri a piros bogyósokat. A tanninok súlyt adva a bornak, még feszesek ugyan, de a bor kellőképpen behízelgő, telt és simulékony. Fiatal, gazdag, élvezhető bor, rengeteg tartalékkal.

A profound csarlet wine whose concentration is evident on the first, whiff of the buquet. Itis extremly rich in both acids and tannin, with a palate cleary flavoringa maasculine character. Considering that the wine is at the very earlyest stage os its development, we may expect further positive changes in its aromas and overall balance.

Cabernet sauvignon

Cabernet sauvignon

Bora különleges minőségű, kifejezetten fajtajelleges, bársonyos, cserzőanyagban gazdag. Alkoholtartalma a testesség követelménye miatt 12% alatt nem lehet. A jó évjáratok nagyon hosszú idő alatt fejlődnek ki, ez Villányban legalább 10 év, Szekszárdon 5-6 év. Az új kishordós (barrique) érlelés még tartósabbá teszi a bort, de néha nyújtja az érlelési időt is. Magyarország legszebb cabernet sauvignon-jai a villányi és a szekszárdi borvidéken készülnek.

 
Az Ön kosara jelenleg üres...
Villány-siklósi borvidék
Gere Attila Pincészet
ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio