Champagne Laurent-Perrier Ultra Brut - selection.hu Nagyobb

Champagne Laurent-Perrier Ultra Brut

Új termék

Nagyon halvány színű és kristályosan csillogó. Intenzív és komplex illata számtalan aromát tartalmaz, például gyümölcsös (citrusfélék és fehér húsú gyümölcsök), virágos (lonc), és jódos jegyeket, melyek a frissesség érzetét keltik. Ezt a meglepő mélységekkel rendelkező, könnyed és kifinomult pezsgőt tiszta ízek és tartós, hosszú lecsengés jellemzik.

Bővebb leírás

39 900 Ft‎

Adatlap

BorászatLaurent Perrier
SzőlőfajtaFehér Cuvée
JellegBrut Nature - nyers pezsgő
BortípusFehérbor
Alkoholtartalom (V/V)12%
Ürtartalom (l)0.75
Zárási módDugó
OrszágFranciaország
BorrégióChampagne

Egyéb infó

A Brut Nature kategória úttörőjeként, az Ultra Brut a szárazsági fokbeállítása nélkül készül. Champagne valódi esszenciájának kifejeződése, melyet “a nagyszerű cukor nélküli bor” néven ismernek. 1981-es piacra kerülése óta az Ultra Brut a Laurent-Perrier Ház szakértelmének igazi arcát szemlélteti.

A pezsgő nagyon halvány színű és kristályosan csillogó.intenzív és komplex illata számtalan aromát tartalmaz, például gyümölcsös (citrusfélék és fehér húsú gyümölcsök), virágos (lonc), és jódos jegyeket, melyek a frissesség érzetét keltik. Ezt a meglepő mélységekkel rendelkező, könnyed és kifinomult pezsgőt tiszta ízek és tartós, hosszú lecsengés jellemzik.