Akciós termékek

Gyártók

Információ

Lista rendezése gyártónként Bakonyi Péter

Tudja meg a világ, hogy a vincellér sokszor ráncolja homlokát... Mivel a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, nincs idő egyéni sérelmeim dédelgetésére. Bár gazdaságom életképesebbé tétele még jó ideig eltart, a webes megjelenés elkerülhetetlenné vált. Cirka 1 ha szőlőmet organikus szemléletben művelem. A 2010. év új telepítésű 3400 tőkényi Cabernet franc ültetvényem első termése. 2011-ben még 1000 tőke kerül elültetésre. Mindez Siklóson a Makáron 200-220 m tengerszint fölött. Fehér fajtáim Hárslevelű és Olasz rizling 600 tőke vegyes ültetvény a Zuhányában, 130 m-en, ahol a pincém és egyben lakóhelyem is van. 
Ezen kívül vásárolok is egy- két rendesebb termelőtől némi termést egyéb fajtából is. Folyamatos a termékpaletta kialakítása. Némi különleges paradicsom, csicsóka és mindenféle földi jó szintén előfordul a pincém körül, ahol szándékom szerint nyaranta kedvére válogathat a hozzám érkező vendég, és akár ételt is készíthet magának belőlük. Nekem ugyanis akad azért egyéb elfoglaltságom egyéb szőlőskertekben is. 
A honlap a gazdasággal együtt fejlődik remélhetőleg fenntartható módon. Mindenre nyitott ember vagyok! Bakonyi Péter borok.

Forrás: Bakonyi Péter

Mutat 1 - 1 / 1
Mutat 1 - 1 / 1