Címkék
Vincellér borok a Soproni borvidékről. 1986 óta készít borokat Fertőbozon a Vincellér csapata. A Molnár, Pieler, Sásdi családok együttműködése még a régi állami gazdasági időszakra nyúlik vissza. 45 hektáron gazdálkodnak a soproni borvidék legjobb dűlőiben. Különlegességük az aszú jellegű, késői szüretelésű Zenit borunk.
Érett, de nem túlérett Zweigelt szőlőből, korai szürettel. A bogyózott, zúzott szőlő a derítés után, magas hőfokon pasztörizálva került palackba, ahol így 3 évig megtartja friss zamatait. Hidegen, tisztán, vagy szódával, fröccsnek óriási.
Érett, de nem túlérett Zenit szőlőből, korai szürettel. A bogyózott, zúzott szőlő a derítés után, magas hőfokon pasztörizálva került palackba, ahol így 3 évig megtartja friss zamatait. Hidegen, tisztán, vagy akár szódával, fröccsnek!
Az aranyszínű bornak első szippantásra fűszeres-mézes illata van, amelyből idővel narancs és őszibarack bontakozik ki. Az édes bor intenzív, gazdag lehengerlő ízekkel és hosszú lecsengéssel bír.