Címkék
Boraink reduktív technológiával készülnek. Pincénkben irányított erjesztéssel, hűtéssel készítjük a borvidékre jellemző, magas minőségi követelményeknek is megfelelő borainkat. Célul tűztük ki, hogy a legjobb alapanyagból nagyon jó minőségű bort készítsünk. Ennek megfelelően alakítottuk ki a borászati technológiánkat, amelyet folyamatosan fejlesztünk.
Laza szerkezet, finom buborékok. Főleg fehérhúsú őszibarackos aromák keverednek élesztős jegyekkel. Könnyed jóivású pezsgő, akár minden estére.
Vinagora 2022 Ezüstérem A bort kitöltve árad a virágillat. Színe ezüstös aranysárga, ragyogó tiszta. Szájban üde, ízben finom vegetális jegyek, grapefruit és sok-sok citrus diszkrét alma és körte lecsengéssel. Határozott karakter, szép savszerkezet, fiatalos lendület.
Világosabb árnyalatú zöldessárga szín. Üde, vonzó, gyümölcsös-virágos illat, szőlős, citrusos és áványos jegyekkel. Ízében is friss és üde, szőlős, őszibarackos ízvilágú tétel egy kis finom ásványossággal. Jó arányokkal bíró, élénk zamatú, lendületes savtartalmú, jó ivású nyári bor.
Térségünkben a legkorábban szüretelhető kékszőlőből készített rosé bor.Friss erdei gyümölcsös illata jól harmonizál az üde savaival és elsődleges szőlő ízével.
Pohárban áttetsző, halvány zöldes sárga szín, pici szénsav, ami gyorsan eloszlik, a nyelv szélén érezni rövid ideig. Szép virág illat rózsás dominanciával, finom tűzkő-ásvány jegyekkel. Szájban száraz, ízben citrusok, csipetnyi borsos- mentás beütéssel. Szép, harmonikus csiszolt savak és a határozott ízvilág lendületet és vonzó karaktert adnak ennek az...