Természet közeli, biodinamikusan termelt szőlőből készült borokkal ismerkedünk következő kóstolónkon. Magyarországról és a világ több pontjáról is válogattunk, hiszen kíváncsiak vagyunk mit is mutatnak más országokban ezek a borok.

Aki bemutatja és megismertet minket ezekkel a természethű borokkal Kató András Nemzetközi Borakadémikus a Terroir Club alapítója.

Kóstolható tételek:

- Pelle - Tokaji Pezsgő 2019

- Eudald Massana Noya - Cava Armilar Brut Nature MAGNUM Penedes, Spanyolország

- Clos Henri - Petit Clos Sauvignon Blanc 2021 Marlborough, Új-Zéland

- Szászi - Szigligeti Olaszrizling 2019

- Királyudvar - Furmint Sec 2020

- Weingut Eymann - Riesling Alte Reben Toreye 2020 Pfalz, Németország

- Santa Julia - Malbec 2020 Mendoza, Argentína

- Wassmann - Mundia cuvée 2019

- Pósta Borház - Cabernet Franc Prémium 2017

- Chateau Musar 2015 MAGNUM Bekaa völgy, Libanon

A kóstolt tételekhez sonkát, sajtot, friss kovászos cipóvariációkat a

SütiPék Bake'N Cake jóvoltából valamint szűrt vizet, szódát és kávét kínálunk.

A kóstoló ideje:

2023.05.25. csütörtök 19 óra

A kóstoló helye:

Selection.hu Borszaküzlet és Borbár

1036 Budapest, Lajos utca 91.

A kóstoló részvételi díja: 12.900 ,-

A bemutatott tételekből 12% kedvezményt biztosítunk az este folyamán!

Jelentkezni az info@selection.hu email címen lehet.