Természet közeli, biodinamikusan termelt szőlőből készült borokkal ismerkedünk következő kóstolónkon. Magyarországról és a világ több pontjáról is válogattunk, hiszen kíváncsiak vagyunk mit is mutatnak más országokban ezek a borok.
Aki bemutatja és megismertet minket ezekkel a természethű borokkal Kató András Nemzetközi Borakadémikus a Terroir Club alapítója.
Kóstolható tételek:
- Pelle - Tokaji Pezsgő 2019
- Eudald Massana Noya - Cava Armilar Brut Nature MAGNUM Penedes, Spanyolország
- Clos Henri - Petit Clos Sauvignon Blanc 2021 Marlborough, Új-Zéland
- Szászi - Szigligeti Olaszrizling 2019
- Királyudvar - Furmint Sec 2020
- Weingut Eymann - Riesling Alte Reben Toreye 2020 Pfalz, Németország
- Santa Julia - Malbec 2020 Mendoza, Argentína
- Wassmann - Mundia cuvée 2019
- Pósta Borház - Cabernet Franc Prémium 2017
- Chateau Musar 2015 MAGNUM Bekaa völgy, Libanon
A kóstolt tételekhez sonkát, sajtot, friss kovászos cipóvariációkat a
SütiPék Bake'N Cake jóvoltából valamint szűrt vizet, szódát és kávét kínálunk.
A kóstoló ideje:
2023.05.25. csütörtök 19 óra
A kóstoló helye:
Selection.hu Borszaküzlet és Borbár
1036 Budapest, Lajos utca 91.
A kóstoló részvételi díja: 12.900 ,-
A bemutatott tételekből 12% kedvezményt biztosítunk az este folyamán!
Jelentkezni az info@selection.hu email címen lehet.