Gyártók

Információ

Lista rendezése gyártónként Bodri Pincészet

A technológiát az határozza meg, hogy milyen eszményt, borképet, stílust kíván követni a pincészet, mit tart olyan szakmai értéknek, ami egyszersmind piacos, illetve alkalmazkodik a piac elvárásaihoz és változásaihoz. Ezek az ízirányok, kategóriák és célok szabták meg, milyen tartályparkot épített ki a pincészet.  A rozék és  fehérek egyszerű hűthető-fűthető acéltartályokban erjednek ezeknél a boroknál a temperálhatóság a legfontosabb szempont, ugyanis, mint ez tudvalévő, ebben a borkategóriában a frissesség, illatosság és gyümölcsösség csak alacsony hőmérsékleten végigvezetett erjesztéssel őrizhető meg. A Bodri Pincészetnél e folyamatot nemcsak, hogy számítógép vezérli, de a borminőség kontrollja érdekében az eredendően műszaki végzettséggel rendelkező, a borászkodást tehát nemcsak borász-szemmel néző fiatal borászati vezető, Bősz Adrián javaslatára bevezették a temperálás internetes kontrollját is. Ezt az egész erjesztési processzus internetes irányítása fogja követni, így egyebek között a Taucher-csömöszölő mechanikájának illetve az áztatószivattyúknak a programozása is fejlesztés alatt áll, ahogy a vörösbor törkölykalapját lazító szerkentyű automatikájának vezérlése is.

Mutat 1 - 6 / 6
Mutat 1 - 6 / 6