Az új év első kóstolóján két olyan szőlőfajtával fogunk ismerkedni ami tulajdonképpen egy! Hogy ez hogy lehetséges? A Primitivo (Olaszország) és a Zinfandel (USA) gyakorlatilag ugyanaz az a szőlő a különbségek a termesztési körülményeknek, például a talajnak és az időjárásnak, valamint a teljes borkészítési folyamatnak tulajdoníthatók. Kóstolunk mindkét fajtából többet, hogy ki ki el tudja dönteni melyik is az Ő kedvence!
Az est házigazdája kollégánk, Kurucsai Tamás sommelier lesz.
Kóstolható tételek:
- Tormaresca Neprica Primitívo - Masca del Taco Zinfandel Puglia IGP
- Consorzio di Manduria Lirica Primitivo - Brazin Old Zinfandel
- Masseria Altemura Primitivo di Manduria - Gnarly Head Old Vine Zinfandel
- Consorzio di Manduria Elegia Magnum - Seghesio Sonoma Country Zinfandel
- San Marzano Anniversario 62 Riserva - Hess Artezin Mendocino Zinfandel
A kóstolt tételekhez sonkát, sajtot, olivaolajat, friss kovászos cipóvariációkat a
SütiPék Bake'N Cake jóvoltából, forrásvízet és kávét kínálunk.
A kóstoló ideje:
2023 01.19. csütörtök 19 óra
A kóstoló helye:
Selection.hu Borszaküzlet és Borbár
1036 Budapest, Lajos utca 91.
A kóstoló részvételi díja: 14.500,-
A bemutatott tételekből 12% kedvezményt biztosítunk az este folyamán leadott rendelésekre és vásárlásokra!
Jelentkezni az info@selection.hu email címen lehet.