Az új év első kóstolóján két olyan szőlőfajtával fogunk ismerkedni ami tulajdonképpen egy! Hogy ez hogy lehetséges? A Primitivo (Olaszország) és a Zinfandel (USA) gyakorlatilag ugyanaz az a szőlő a különbségek a termesztési körülményeknek, például a talajnak és az időjárásnak, valamint a teljes borkészítési folyamatnak tulajdoníthatók. Kóstolunk mindkét fajtából többet, hogy ki ki el tudja dönteni melyik is az Ő kedvence!

Az est házigazdája kollégánk, Kurucsai Tamás sommelier lesz.

Kóstolható tételek:

- Tormaresca Neprica Primitívo                        - Masca del Taco Zinfandel Puglia IGP

- Consorzio di Manduria Lirica Primitivo            - Brazin Old Zinfandel

- Masseria Altemura Primitivo di Manduria        - Gnarly Head Old Vine Zinfandel

- Consorzio di Manduria Elegia Magnum           - Seghesio Sonoma Country Zinfandel

- San Marzano Anniversario 62 Riserva           - Hess Artezin Mendocino Zinfandel

A kóstolt tételekhez sonkát, sajtot, olivaolajat, friss kovászos cipóvariációkat a

SütiPék Bake'N Cake jóvoltából, forrásvízet és kávét kínálunk.

A kóstoló ideje:

2023 01.19. csütörtök 19 óra

A kóstoló helye:

Selection.hu Borszaküzlet és Borbár

1036 Budapest, Lajos utca 91.

A kóstoló részvételi díja: 14.500,-

A bemutatott tételekből 12% kedvezményt biztosítunk az este folyamán leadott rendelésekre és vásárlásokra!

Jelentkezni az info@selection.hu email címen lehet.