Címkék
Corvina, Rondinella, és Molinara szőlőkből készített vörösbor. Sötét rubinvörös színű finom lila árnyalattal. Aromái túlnyomórészt az érett cseresznye, árnyalatnyi vaníliával és fahéjjal. Gazdag és testes, lágy és bársonyos tanninok.
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.
Pinot Grigio és Verduzzo szőlőfajták házasításából készült. A Pinot Grigio-t szüret után hagyományosan, acéltartályos erjesztéssel készítik el a frissesség és az aromák megőrzése érdekében.
A Costasera-hoz hasonlóan készül, de kizárólag a legjobb dűlők válogatott termését használják fel a borkészítéshez. Mind illatában, mind ízében a aszalt gyümölcsök, fűszerek, a kakaó és a kávé komlex aromáit fedezhetjük fel.