Címkék
Édesapámmal 1996-ban alapítottunk meg vállalkozásunkat - ekkor már kizárólag szőlőt műveltünk - melynek legfontosabb célja a csúcsminőségű borok készítése és azok megismertetése nemcsak a hazai, hanem más országok borkedvelőivel is. Jelenleg 18,5 hektáron gazdálkodunk a Villányi borvidéken, Magyarország legdélibb fekvésű, legnaposabb borvidékén. A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.
Cabernet Sauvignonra és Merlotra épülő vörösbor, kiegészítve még két fűszeres fajtával. Az évjáratnak köszönhetően gazdag gyümölcsösség, szedres, meggyes aromák, bársonyos tanninok jellemzik. Jó ivású bor.
Egy kiemelkedő évjárat három, nagy gondossággal készített borát zártuk palackba 2015. áprilisában: Cabernet sauvignon, Merlot és Cabernet Franc.
Hagyományos feldolgozással és erjesztéssel készült bor. 16 hónapos nagyhordós érlelést követően palackoztuk. Testesség, szép tanninok, feketebogyós gyümölcsök aromavilága jellemzi, hosszú lecsengéssel.
Igazi könnyed rozé. Málnás, friss, ropogós épp, ahogy mi szeretjük!