Újra kóstoló a Selection.hu-ban! Igaz...
Címkék
Pincészetünk fejlesztéseinek eredményeképpen a külső megújuláson túl modern borászati üzemmé vált, ahol a haladó szellemű borkészítéshez nélkülözhetetlen technológia birtokában sem feledkezünk meg a kialakult nagyszerű borkészítési hagyományokról, melyek lényege: a szőlőben megtermelt értékeket maximálisan és nagy biztonsággal megjeleníteni a borokban.
Korszerű szőlőfeldolgozó rendszerünk módszerében a hagyományokra épül, boraink hagyományos fahordós és barrique hordós érlelését pedig biztonságos palackozás követi – jelenleg leg modernebbnek számító palackozó gépsorral. Évente 2 millió palack bort készítünk.
44% Cabernet Franc, 39% Merlot, 17% Cabernet Sauvignon Hagyományos tölgyfahordós és új barrique hordós érlelés kombinációjával készült.
A Kopár dűlő terméséből határozott egyéniségű, elegáns bor. Illatában intenzíven fűszeres és vaníliás, zamatában érett feketeribizlis, áfonyás jegyek érezhetőek. Koncentrált és harmonikus bor, hosszú érlelési potenciállal. A bort 22 hónapig érlelték 300 literes tölgyfahordókban.
Decanter World Wine Awards 2020 Ezüstérem Villány déli lejtőjén szőlőink ölelik körül a Kővillát, amely hosszú ideje tanúja a borvidék fontos eseményeinek. Ez az épület ihlette válogatásunkat.