Címkék
Pincészetünk fejlesztéseinek eredményeképpen a külső megújuláson túl modern borászati üzemmé vált, ahol a haladó szellemű borkészítéshez nélkülözhetetlen technológia birtokában sem feledkezünk meg a kialakult nagyszerű borkészítési hagyományokról, melyek lényege: a szőlőben megtermelt értékeket maximálisan és nagy biztonsággal megjeleníteni a borokban.
Korszerű szőlőfeldolgozó rendszerünk módszerében a hagyományokra épül, boraink hagyományos fahordós és barrique hordós érlelését pedig biztonságos palackozás követi – jelenleg leg modernebbnek számító palackozó gépsorral. Évente 2 millió palack bort készítünk.
cabernet sauvignon 46%, merlot 31%, kékfrankos 23% A Cabernet Sauvignon egy része a Kopár dűlőből, a Merlot a Csillagvölgyből, míg a Kékfrankos nagyobb része az Ördög-árok dűlőből származik.
A Kopár dűlőből származó legjobb Cabernet franc boraink kerültek ebbe a palackba. Intenzív illatában a dohány és a vanília mellett, erdei gyümölcsök kavalkádja fedezhető fel. Buja, magával ragadó zamatát a tölgyfa pörköléséből származó ízek mellett, az áfonya és a málna vezetik. Testes, de nem nehézkes bor, ami magában hordozza a fajtára jellemző...