Címkék
A több mint 150 éves családi gazdálkodásnak köszönhetően a Michael David név mára több lett, mint egy pincészet; ez egy kultúra.
Mi és Lodi régóta ismerjük egymást. Az 1860-as évek óta műveljük ezt a földet, és a 20. század eleje óta termesztünk borszőlőt. Alapítóink, a testvérek, Michael és David Phillips, 5. generációs szőlőtermelők, akik családjukat is a szőlőben nevelték, és most a 6. generáció is csatlakozott a csapathoz, Mike fia, Kevin és lánya, Melissa. Mi a legtöbbeknél jobban megértjük annak fontosságát, hogy a következő generációk számára jobbat hagyjunk hátra, mint amit találtunk. Családi örökségünk és Lodi iránti szeretetünk vezérli a fenntarthatóságra való összpontosításunkat.
A pincészet Lodi tartományban található San Francisco közelében. Lodi manapság Kalifornia egyik legdinamikusabban fejlődő területe. Zinfandel, Chardonnay és Cabernet Sauvignon az uralkodó szőlőfajta, kisebb mennyiségben Syrah és Flame tokay is előfordul. A meleg éghajlatú Central Valley-hez tartozik, de az öböl felől érkező hüvős légáramlatok jótékony hatása szerencsére itt is érezhető.
A több mint 150 éves családi gazdálkodásnak köszönhetően a Michael David név mára több lett, mint egy pincészet; ez egy kultúra.
Mi és Lodi régóta ismerjük egymást. Az 1860-as évek óta műveljük ezt a földet, és a 20. század eleje óta termesztünk borszőlőt. Alapítóink, a testvérek, Michael és David Phillips, 5. generációs szőlőtermelők, akik családjukat is a szőlőben nevelték, és most a 6. generáció is csatlakozott a csapathoz, Mike fia, Kevin és lánya, Melissa. Mi a legtöbbeknél jobban megértjük annak fontosságát, hogy a következő generációk számára jobbat hagyjunk hátra, mint amit találtunk. Családi örökségünk és Lodi iránti szeretetünk vezérli a fenntarthatóságra való összpontosításunkat.
Már 6 generáció óta Lodit nevezzük otthonunknak, és borászatunk, amely még mindig családi vállalkozás, továbbra is elkötelezett marad a föld, a közösség és szülővárosunk szelleme iránt.
Rendhagyó borkollekciónk mindegyike a kaliforniai Lodiban termesztett, felelősségteljesen, a több mint 100 szabványból álló Lodi Szabályok szerint, amelyek a minőségi borok fenntartható módon történő előállításának minden szempontját figyelembe veszik: környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból.
Ez a közepes testű Zinfandel az erdei bogyós gyümölcsök és a kávé aromáit emeli ki, miközben borsos fűszeres jegyekkel kacérkodik. A fekete cseresznye, az étcsokoládé és az édes dohány ízei gyümölcsös, csábító lecsengéssel kápráztatják el a nyelvet.
Petite Sirah (85%) és Petit Verdot (15%) A petite sirah tanninjai határozott, szilárd keretekbe foglalják a Petit Verdot túláradó gyümölcsösségét.