Két fajta, melyek egyike sem magyar eredetű, de mégis hazánkban terjedtek el a legjobban. Egyik sem nagytestű borairól híres mégis kedveljük őket. Ez a két fajta a Kadarka illetve a Kékfrankos. Mindkét fajtából kóstolunk, több borvidékről, más stílusokban.

Az este házigazdája Kurucsai Tamás sommelier kollégánk lesz. 

Kóstolható tételek:

- Balla Géza Sziklabor Kadarka 2021

- Bock Villányi Kadarka 2019

- Posta Borház Amfórás Kadarka 2017

- Németh János Kadarka válogatás

- Vida Bonsai öreg tőkés kadarka 2020

- St Donat Magma Kékfrankos 2019

- Vida Péter Hidaspetre Kékfrankos Magnum 2016

- Dúzsi Niola Kékfrankos válogatás 2017

- Luka Enikő Kékfrankos 2020

- Kovács Nimród Grand Bleu 2017

A kóstolt tételekhez sonkát, sajtot, friss kovászos cipóvariációkat a SütiPék Bake'N Cake jóvoltából valamint szűrt vizet, szódát és kávét kínálunk.

A kóstoló ideje:

2023.03.16. csütörtök 19 óra

A kóstoló helye:

Selection.hu Borszaküzlet és Borbár

1036 Budapest, Lajos utca 91.

A kóstoló részvételi díja: 13.500,-

A bemutatott tételekből 12% kedvezményt biztosítunk az este folyamán leadott rendelésekre és vásárlásokra!

Jelentkezni az info@selection.hu email címen lehet.