Két fajta, melyek egyike sem magyar eredetű, de mégis hazánkban terjedtek el a legjobban. Egyik sem nagytestű borairól híres mégis kedveljük őket. Ez a két fajta a Kadarka illetve a Kékfrankos. Mindkét fajtából kóstolunk, több borvidékről, más stílusokban.
Az este házigazdája Kurucsai Tamás sommelier kollégánk lesz.
Kóstolható tételek:
- Balla Géza Sziklabor Kadarka 2021
- Bock Villányi Kadarka 2019
- Posta Borház Amfórás Kadarka 2017
- Németh János Kadarka válogatás
- Vida Bonsai öreg tőkés kadarka 2020
- St Donat Magma Kékfrankos 2019
- Vida Péter Hidaspetre Kékfrankos Magnum 2016
- Dúzsi Niola Kékfrankos válogatás 2017
- Luka Enikő Kékfrankos 2020
- Kovács Nimród Grand Bleu 2017
A kóstolt tételekhez sonkát, sajtot, friss kovászos cipóvariációkat a SütiPék Bake'N Cake jóvoltából valamint szűrt vizet, szódát és kávét kínálunk.
A kóstoló ideje:
2023.03.16. csütörtök 19 óra
A kóstoló helye:
Selection.hu Borszaküzlet és Borbár
1036 Budapest, Lajos utca 91.
A kóstoló részvételi díja: 13.500,-
A bemutatott tételekből 12% kedvezményt biztosítunk az este folyamán leadott rendelésekre és vásárlásokra!
Jelentkezni az info@selection.hu email címen lehet.