Címkék
A fiatal borászok között talán az első aki nem Édesapja vállalkozását folytatta, hanem az ő segítségével építette fel eme dicséretes produktumot. A pincészet első palackban piacra kerülő bora az 1999- es évjáratú
-Cabernet Sauvignon
-Kékoportó
-Hárslevelű
-Rosé ( Cabernet Sauvignon )
Ekkor 2,5 ha szőlőn termelték gondos odafigyelés mellett a kiválló alapanyagot. A követekező évjáratokban mindig 1-1 fajtával bővült a fajtaválaszték míg el nem érkeztünk az aktuális kínálathoz.
-Kékoportó
-Merlot
-Cabernet Sauvignon
-Cabernet Franc
-Merum Cuvée (a pincészet zászlós bora)
Terület: 8 ha
A termelt palackszám nagy mértékben függ az adott évjárattól, mert Gábor alapelve, hogy csak szép bort szeretne a piacon tudni, tehát gondos válogatás eredménye a bor mellyet kezünkben tarthatunk.
Merlot,, Pinot Noir, Kékfrankos, Syrah, Portugieser szőlőkből készített vidám gyümölcsös illatú rosé (eper, málna). Friss, fűszeres, trópusi gyümölcsök gazdag íze. Köszönhetően a 2 hónapos hordós érlelésnek.
Mélyebb szín, mint amire számítanánk. Illatában málna, érett fekete cseresznye, erdei gyümölcsök (áfonya), lila virágok (ibolya). A textúra lágy, kellemesen tapad az érett tannin, minden kortya simulékony. Finom savak, könnyedség és komoly tartalom.
Mély bordó szín, kerek, zamatos, közepes testű és fanyar korty, fűszerpaprika és szeder.
100% cabernet franc egy kivételes évjáratból. Almasavbontás után derítve, szűrve, utánna 500 literes új francia hordóban érlelve 18 hónapon át. Testes, sűrű szövésű, mégis nagyon bársonyos, sok gyümölcs, finom hordó.
A Bocor dűlő termése 20 hónapon át érlelve 500 literes új francia tölgyfa hordóban. Fűszerpaprikás, fűszeres, sűrű szövésű, melegebb hangulatú. Hosszú prémium konyakos lecsengés.