Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 334 márka

oldalanként
Mutat 1 - 21 / 334
 • Albert Doulet

  Albert Doulet a dél-francia Limoux (ejtsd: limu) régió pezsgő történelmének egyik úttörője. 
  A borászati legendárium szerint a pezsgő őse egyértelműen Limoux-ból származik. A régiónak évszázados tradíciója van pezsgőkészítésben.

 • Albino Armani

 • Anonym Pince

  Remek etyeki borok az Anonym Pincészettől. Anonym borok. Etyekre a bor hozta őket. Már 2005-től ismerkedtek meg a borvidékkel, az a borászokkal és magával a faluval, majd 2007-ben ide is költöztek. Először 2006-ban fehér pinot noirt és chardonnayt készítettek első pezsgőjük alapborának, ami családi és baráti körben nagy sikert aratott. Ez lendítette őket tovább, hogy egy év kihagyással, de folytassák. Megszülettek az első borok: Életjel, Frazír és Szinkópa. 

 • Antech

  Hat generáció óta független családi vállalkozás, akik főleg pezsgőkészítéssel foglalkoznak. Három eredetvédett minőséget készítenek: Crémant de Limoux, Blanquette de Limoux és Blanquette Méthode Ancestrale. Antech pezsgők.

 • Antinori

  Borvidék: Toszkána
  Fontosabb birtokok: Tignanello (127 ha), Peppoli (50 ha), Badia a Passignano (65 ha ), Guado al Tasso (320 ha), Pian delle Vigne (65 ha ), Castello della Sala (Umbria) (170 ha)
  Jellemző szőlőfajták: sangiovese, cabernet sauvignon, merlot, syrah, vermentino
  Borkészítés: „Bort készíteni annyi, mint örök párbeszédet folytatni a Teremtővel a természettel.” – Antinori márki
  Honlap: http://www.antinori.it/

 • Apátsági Sörfőzde

  A Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdében magyar gyártmányú főzőberendezéseket használnak, amelyek a legkorszerűbb technológiával készültek, megfelelve a szigorú élelmiszeripari követelményeknek és lehetőséget adnak arra, hogy alkalmazni tudjuk a tradicionális sörfőzési technikákat. Apátsági sörök.

 • Áts Pince Tarcal

  Áts Károly Pincészet borok a Tokaj-hegyaljai borvidékről. Az Áts Károly Családi Pincészetünket 2012-ben alapítottuk. Területeink Mád három meghatározó dűlőjében a Szent Tamás, Betsek és Suba dűlőkben találhatók. Családi Pincészetünket 2012-ben alapítottuk. Területeink Mád három meghatározó dűlőjében a Szent Tamás, Betsek és Suba dűlőkben találhatók. Tokaj-hegyaljai borvidéken belül a mádi területek mindig kiemelkedőek voltak. Az itt zajlott intenzív vulkanikus tevékenységnek köszönhetően a riolit, andezit, riolittufa mellett olyan egyedi kőzetek is keletkeztek, mint a zeolit, mely megalapozza a mádi borok egyedi karakterét. A komoly hozamkorlátozással művelt tőkék termését tarcali pincénkben dolgozzuk fel. Áts borok és pincészet.

 • Babiczki László

  Mindig is borász szerettem volna lenni: Gyöngyössolymoson, a Mátra kiváló, déli fekvésű dűlőiben 2001 óta készítem boraimat. Még iskolába jártam, mikor fajta- és dűlőkísérleteimet elkezdtem: ezek eredményeként jött létre - évekkel később - a hat fajtából álló borcsaládom. Hiszem, hogy boraim hűen tükrözik a mátrai borvidék különleges, sokszínű stílusvilágát.

  Óriási szakmai és emberei elismerésnek tekintem, hogy 2016-ban  - az első mátrai borászként - a JUNIBOR - Fiatal borászok egyesület tagjai közé választott. 2017-től pedig a Gyöngyös - Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület elnökségi tagja lettem. Babiczki borok.

 • Bakonyi Péter

  Tudja meg a világ, hogy a vincellér sokszor ráncolja homlokát... Mivel a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, nincs idő egyéni sérelmeim dédelgetésére. Bár gazdaságom életképesebbé tétele még jó ideig eltart, a webes megjelenés elkerülhetetlenné vált. Cirka 1 ha szőlőmet organikus szemléletben művelem. A 2010. év új telepítésű 3400 tőkényi Cabernet franc ültetvényem első termése. 2011-ben még 1000 tőke kerül elültetésre. Mindez Siklóson a Makáron 200-220 m tengerszint fölött. Fehér fajtáim Hárslevelű és Olasz rizling 600 tőke vegyes ültetvény a Zuhányában, 130 m-en, ahol a pincém és egyben lakóhelyem is van. 
  Ezen kívül vásárolok is egy- két rendesebb termelőtől némi termést egyéb fajtából is. Folyamatos a termékpaletta kialakítása. Némi különleges paradicsom, csicsóka és mindenféle földi jó szintén előfordul a pincém körül, ahol szándékom szerint nyaranta kedvére válogathat a hozzám érkező vendég, és akár ételt is készíthet magának belőlük. Nekem ugyanis akad azért egyéb elfoglaltságom egyéb szőlőskertekben is. 
  A honlap a gazdasággal együtt fejlődik remélhetőleg fenntartható módon. Mindenre nyitott ember vagyok! Bakonyi Péter borok.

  Forrás: Bakonyi Péter

 • Balassa Pincészet

  A pincészetet 2005-ben alapította Balassa István borász. A 8,7 hektáros terület 10 dűlőjén 23 parcella helyezkedik el Tokaj, Tarcal és Mád környékén.

  A borászat filozófiája: az évjárat adta lehetőségek teljes kihasználása a lehető legmagasabb minőség elérésére, kézműves borászati módszerek alkalmazásával, és ezen keresztül a termőhely, dűlő, adottságainak bemutatása.

  Tokaj-hegyalja csodálatosan változatos, mind szőlőfajtáit (Furmint, Hárslevelű, Sárga muskotály, Zéta), mind pedig geológiai adottságait tekintve, ezért a legmagasabb minőség keresése hosszadalmas folyamat, amelyben alapvető a legkiválóbb minőségű szőlő megtermelése. Ez csak őszinte és szigorú szőlőtermesztési technológiával érhető el. Mindig az évjárat és a terület adottságaihoz alkalmazkodom.

  Minden évjáratban csak annyi bor készül, amennyi abban az évben tökéletes lehet. A sorszámozott palackokba alapvetően száraz borok, megfelelő évjáratokban pedig késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, borkülönlegességek kerülnek. Balassa borok.

 • Balla Géza pincészet

  105 hektáros szőlőbirtokunk 80%-án kék, 20%-án fehér szőlőt termesztünk, pincészetünk 8000 hl-es tárolókapacitással rendelkezik. Filozófiánk szerint elsősorban hagyományos Kárpát-medencei szőlőfajtákat helyezzük előtérbe. Legismertebb fehérborunk a Királyleányka, a Ménesi borvidéken őshonos Mustos Fehér, valamint a 2008-ban telepített Furmint. Vörösborok közül méltán népszerű a Kadarka, a Kékfrankos és 2007-ben telepített belső-erdélyi szőlőfajta, a Feketeleányka. A pincészet büszkélkedhet a Kadarkából készülő, történelmileg is legendás vörös aszús borral is, mely jó években Kadarisszima néven jelenik meg a piacon. Emellett természetesen világfajtákból, a fehérek közül Rajnai Rizlingből és Sauvignon Blancból, a vörösek közül pedig Cabernet Francból, Cabernet Sauvignonból, Merlotból  is készítünk borokat, melyek gyakran házasításokban jelennek meg. Balla Géza borok.

 • Bárdos és Fia Pincészet

  A Bárdos és Fia Pincészet 1999. óta működő családi vállalkozás. Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található. Itt történik a szőlő feldolgozás, borkészítés, palackozás és a borok tárolása is. Saját szőlőterületünk 10 ha, mely az éves feldolgozott szőlő mennyiség 1/3-át teszi ki, a hiányzó mennyiséget nagyrédei termelőktől vásároljuk. Bárdos pincészet borok.

 • Baron de Rotthschild Champagne

  A Rothschild családot az alapító Mayer Amschel Rothschild 1744-es születése óta a jövőkép, a vállalkozói szellem és a kiválóság vezérli. A nagy borok készítésében 1853 óta jártas család különböző ágai ma a világ leghíresebb birtokaiért felelősek, mint például a Château Mouton Rothschild vagy a Château Lafite Rothschild.

 • Baron Philippe De Rothschild Escudo Rojo

  A központ 16 hektáron, Saint-Laurent-Médoc területén működik, bár maga a vállalkozás több működő egységgel rendelkezik Franciaországban, és külön borászati márkával az Egyesült Államokban és Chilében. Ma a három Rotschild-testvér, Camille, Philippe és Julien képviseli a világszerte előkelő brandet.

 • Baron Philippe De Rothschild Mouton Rothschild

  A Mouton Rothschild egyike az öt Bordeaux Premier Cru Classé birtoknak, annak a szűk elitnek, amit a borkészítés csúcsának lehet tekinteni. Baron Philippe de Rothschild 1930-ban hozta létre a Mouton Cadet-t, amely mind a mai napig az egyik legsikeresebb Bordeaux-i bor, és amelyből évente 12 millió palackot értékesítenek világszerte. Bordeaux-n kívül Dél-Franciaországban, Chilében és Kaliforniában is vannak birtokaik.

 • Béla Borászat

  A  Béla Borászat 1991 óta működik családi vállalkozásban Imrehegyen. A Borászatot  Béla Zoltán vezeti, melyet a szülei indítottak útnak és a mai napig a család tagjai dolgoznak a vállalkozásban a feldolgozás és a kereskedelem területén egyaránt.  A kunsági borvidék ezen részén borainkat  kizárólag  saját szőlőtermésből készítjük megújult, modern  üzemünkben, mely 2012-ben került átadásra.

Mutat 1 - 21 / 334