Akciós termékek

Gyártók

Megtekintett termékek

Információ

Márkák 343 márka

oldalanként
Mutat 43 - 63 / 343
  • Bodri Pincészet

    A technológiát az határozza meg, hogy milyen eszményt, borképet, stílust kíván követni a pincészet, mit tart olyan szakmai értéknek, ami egyszersmind piacos, illetve alkalmazkodik a piac elvárásaihoz és változásaihoz. Ezek az ízirányok, kategóriák és célok szabták meg, milyen tartályparkot épített ki a pincészet.  A rozék és  fehérek egyszerű hűthető-fűthető acéltartályokban erjednek ezeknél a boroknál a temperálhatóság a legfontosabb szempont, ugyanis, mint ez tudvalévő, ebben a borkategóriában a frissesség, illatosság és gyümölcsösség csak alacsony hőmérsékleten végigvezetett erjesztéssel őrizhető meg. A Bodri Pincészetnél e folyamatot nemcsak, hogy számítógép vezérli, de a borminőség kontrollja érdekében az eredendően műszaki végzettséggel rendelkező, a borászkodást tehát nemcsak borász-szemmel néző fiatal borászati vezető, Bősz Adrián javaslatára bevezették a temperálás internetes kontrollját is. Ezt az egész erjesztési processzus internetes irányítása fogja követni, így egyebek között a Taucher-csömöszölő mechanikájának illetve az áztatószivattyúknak a programozása is fejlesztés alatt áll, ahogy a vörösbor törkölykalapját lazító szerkentyű automatikájának vezérlése is.

  • Bolyki János Pincészet

    Pince területe: 500 négyzetméter

    Első töltésű új fahordók: 50 db

    Másod-harmad töltésű régi tölgyfahordó: 250 db

    Hordók fajtája: Európai Kádárok, Ézsiás

  • Borbély Családi Pincészet

    „Tüzes Borok, Vulkáni Ízek”

    A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. Borbély Gyula és Gabriella 1981-ben telepítették el első közös ültetvényüket egy nászajándékba kapott régi családi területen, Badacsonytomajon...

  • Borbély Pince

  • Bortolomiol

    Borvidék: Prosecco
    Birtokméret: 4,5 ha
    Jellemző szőlőfajta: glera
    Borkészítés: Első, és második erjedés acéltartályokban zajlik (méthode charmat). Cél a gyümölcs frissességének megőrzése.

  • Bujdosó Pincészet

    A családból négyen végeztek a Kertészeti Egyetemen szőlész-borászként: Feripapa, aki a szőlőkért felel, Klári mama, aki a pályázatokat és támogatásokat intézi, Feri és felesége, Bea, akik a borokat készítik. Feri 2013 júliusától a Balatonboglári Hegyközség elnöki tisztjét is betölti...

  • Bukolyi Családi Birtok

    Édesapám, Bukolyi László, egykor hobbiból kezdett a szőlőtermesztésbe és a borkészítésbe. A hobbi később főtevékenységgé vált, amit maximális odaadás és a tökéletességre való törekvés jellemzett. Tősgyökeres egriként sosem állt távol tőle a bor, de maga sem gondolta volna...

  • C.V.N.E.

    Compañía Vinícola del Norte de España (Északi Spanyol Borászat) 1879-ben alapította két testvér Rioja fővárosának tartott Haro-ban. 140 év után a család ötödik generációja birtokolja.

  • Ca'di Rajo

    A bellussera egy hagyományos művelési mód az olaszországi Veneto tartományban, amelyet a 19. században fedeztek fel a Bellussi testvérek. Az egyedi rendszert azért alakították ki, hogy a tőkék leküzdjék a peronoszpórát. Szerves része a régió borkészítési kultúrájának, de mivel az ilyen terület kizárólag kézzel művelhető, költséges a fenntartása, így általában más művelési rendszert választanak a termelők.
    A Ca’ di Rajo pincészet viszont fontosnak tartja e hagyományt és modern technológiákkal ötvözve készíti proseccoit.

  • Caffé Mauro

  • Camilucci

  • Caruso & Minini

    A Szicília legnyugatibb partján, Marsala városának közelében található Caruso & Minini története egészen az 1800-as évek végéig nyúlik vissza, amikor Antonio Caruso megvásárolta a vállalatot, hogy szőlőt termeljen a közeli Marsala gyárak számára. A vállalat generációkon keresztül öröklődött, míg végül Nino Caruso úgy döntött, hogy az 1900-as évek közepén saját bort készít és palackoz. 2004-ben Stefano Caruso a lombardiai Mario Mininivel közösen elindította a mai pincészetet, amely olyan őshonos szicíliai fajtákból készít borokat, mint a Catarratto, a Nero d'Avola, a Frappato, az Inzolia és a Nerello Mascalese. Ma Stefano lánya, Giovanna szorosan együttműködik apjával, és vezeti ezt a történelmi borászatot.

  • Casas de Hualdo

    A Casas de Hualdo fiatal, progresszív termelő, kizárólag a minőséget szem előtt tartó új generáció egyik legkiemelkedőbb tagja. Négy fajtával gazdálkodnak a Tajo hordalékmedencéjében (Kasztília-La Mancha autonóm körzetben, Toledo tartományban).

  • Champagne Laurent - Perrier

Mutat 43 - 63 / 343