Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 335 márka

oldalanként
Mutat 85 - 105 / 335
  • Dobogó pincészet

    A Dobogó Pincészetet 1995-ben alapította a Zwack család, mellyel Izabella egyik gyerekkori álma valósult meg. Jelenleg Pincészetünk Zwack Izabellán kívül borászunk, Domokos Attila tulajdonában áll. Szőlőink összesen 5 hektár nagyságú területen fekszenek Tokaj-Hegyalja szívében, Mád első osztályú dűlőiben. Legfontosabb célunk, hogy Magyarország és a világ számára megmutassuk Tokaj friss, vibráló, izgalmas arcát nem csak az aszúk, hanem a száraz borok tekintetében is, úgy, hogy közben hűek maradunk a borvidék több száz éves múltra visszatekintő kiváló hagyományaihoz.

    Küldetésünknek tekintjük, hogy visszahelyezzük Tokajt a világ bortérképére, és nemzetközi szinten is minél ismertebbé és elismertebbé tegyük a Furmintot, mint őshonos és egyedülálló szőlő- és borfajtát. Pincészetünk fennállása óta évről évre számos magyar és nemzetközi díjat, elismerést és regionális trófeát szerez borversenyeken

  • Dog Point Vineyard

  • Domaine Laroche

  • Domaines Ott

  • DOTI

  • Drappier

    1808-ban Urville-ben a Drappier család birtokát a csodálatos állapotban fennmaradt középkori clairvaux-i apátság körül hozták létre.

    "Szőlőültetvényünket Urville-ben telepítettük, azon a terroiron, amely befogadta a Pinot Noir szőlőfajtát, amely ma már "az ereinkben folyik", és organikus és természetes eljárások szerint gazdálkodunk."

  • Dukay - Sagmeister

    A szerémségi Ürög és Nyárád legjobb dűlőiben, magmatikus metamorf (szerpentin) ill. változatos tengeri üledékes kőzeteken, talajokon szőlészkedünk 245 és 320 m magasságban. Nem használunk gyom-, és rovarirtókat, műtrágyát. Alacsony hozammal és adalékanyagok mellőzésével készítjük borainkat a minőség és természethűség jegyében.

  • Ebner Pincészet

    Dél-Magyarországon, Szigetvártól nem messze, Mozsgó határában terül el a pincészet, melyen 13 hektáron szőlőt, és úgyszintén 13 hektáron pedig almát termesztenek. 1999-ben szerettek bele ebbe a vadregényes baranyai tájba és első szőlőtőke elültetése is ehhez a területhez köthető. Mivel Andreas Ebner borász családból származik, ezért annak idején úgy gondolta, hogy igazán remek helyszíne lehet ez egy kis hobby-borászatnak, itt tökéletesen tud hódolni egyik kedvenc elfoglaltságának, a bor készítésnek. Ahogy telt az idő, egy több területet sikerült vásárolnia, melyből kinőtte magát az Ebner Pincészet.

  • Edvi Illés

    A pincészet ökológiai gazdálkodást folytat a szőlőben, és a borkészítés során sincsenek uniformizáló technológiák vagy segédanyagok. A borokat spontán módon erjesztik, kizárólag minimális ként használva a készítés során. Hosszú erjedés, majd rövid idejű fahordós érlelést követően a tételek végül tartályban kerekednek a palackozásig, majd palackban a forgalomba kerülésig.

  • Eszterbauer Pincészet

    Az 1746-os szekszárdi levéltári adatokban már szerepel a szőlőművelő Eszterbauer család, melynek 10. generációja Eszterbauer János, aki Pálinkás László borász segítségével működteti a tradíción alapuló borászati vállalkozást.

    A szekszárdi adottságoknak megfelelően kínálatunk nagy részét a vörös fajták adják, zászlós borunk a Szekszárdi Kadarka. Szőlőterületeink a történelmi borvidék legnevesebb völgyeiben, Tót-völgyben, Cinkában, Porkoláb-völgyben és a Palánki hegyen fekszenek. Az ősök tiszteletének jeléül a XIX. és XX. század szekszárdi „paraszt-polgári” világának megtestesítőit, a már másvilágra költözött nagyszüleinket és dédszüleinket jelenítjük meg borcimkéinken.

    Eszterbauer Borászat

  • Etyeki Kúria

    Az Etyeki Kúria Borászat 1996–ban alakult az etyeki Öreghegyen 2 hektár szőlőterülettel. Hamarosan a borvidék vezető borászata lett. Négy évvel később a 150 éves sváb pince fölött megépült egy korszerű feldolgozó és a hangulatos borkóstoló helyiség. Az Alcsútdobozon elindult szőlőtelepítésnek köszönhetően a termőterület elérte a 18 hektárt...

  • Fehérvári Borbirtok

    Munkánk egészét a tradíció és az innováció kettőse hatja át, és ez a különleges kapcsolat, a múlt tapasztalatainak és a jövő előremutató ötleteinek kézfogása teszi igazán különlegessé, szerethetővé borainkat.

    A Fehérvári Borbirtok igazi ereje és különlegessége a kisléptékű működésben, valamint a tudás, a szakértelem nyújtotta szabadságban rejlik. Borászatunk méretének, felszereltségének köszönhetően bátran, kompromisszumok nélkül, szabadon újíthatunk.

    Büszkék vagyunk rá, hogy minket nem kötnek a nagyipari keretek. Ezáltal rugalmasan tudunk felelni az újabb és újabb kihívásokra, úgy, hogy közben lehetőségünk nyílik megőrizni és továbbvinni elődeink hagyatékát. Folyamatos fejlődés, a borászat tudományával szembeni alázat és a soha szűnni nem akaró kíváncsiság hajt bennünket.

    Szemléletünkkel szeretnénk jó példát mutatni a körülöttünk élő kisebb termelőknek, birtokoknak is. Hitünk szerint e piciny borvidék fennmaradásának a sokszínűség, a teremtő újítás lehet záloga.

Mutat 85 - 105 / 335