Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 335 márka

oldalanként
Mutat 127 - 147 / 335
  • Gere Attila Pincészet

    Pincészetünk története 7 generációval ezelőtt kezdődött és hosszú, kihívásokkal teli, nagy szorgalmat igénylő, a hagyományokat tisztelő, de egyszersmind újító, kísérletező szemlélettel kikövezett utat kellett megtennünk a jelenlegi – országon belül és kívül jól ismert – GERE név megteremtéséig ... 

  • Gere Tamás és Zsolt Pincészet

    A szőlő feldolgozása és a bor érlelése a Villány melletti (7km) nagyharsányi pincénkben történik. A leszüretelt szőlő műanyag ládákban kerül beszállításra, majd válogatás után bogyózva kerül az erjesztő tartályokba. Az erjesztés kóracél tartályokban zajlik, ezt követően a vörösborok nagy fahordókba és többnyire magyar fából készült barrique hordókba kerülnek.
    Az esetek döntő többségében, magyar fából (Zempléni, Mecseki) készült hordókat használunk, de a pincészetben megtalálható néhány francia és amerikai használt hordó is.

  • Gere Zsolt

    Zsolt stílusának kialakításában fontos szerepet játszik, hogy egyre inkább használ 500 literes tölgyfahordókat is.
    Míg a vörösborok hordóba addig a fehér és rosé borok rozsdamentes acéltartályban érlelődnek és tárolódnak, egészen a palackozásig.

    A borok palackozása és palackos érlelése a villányi palackozó üzemünkben történik, ahol mindemellett a címkézés és a csomagolásra is sor kerül.

  • GNZR - Günzer Roland

  • Golan Heights Winery

    Az 1980-as évek elején Katzrinban megalapított Golan Heights Winery méreténél és befolyásánál fogva a legmeghatározóbb szereplője annak az öt nagy izraeli borászat alkotta termelői szegmensnek, amelyek mind a mai napig alakítják az izraeli borokról kialakult képet a világban.

  • Göndöcs Lajos

  • Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

    A német-magyar származású Degenfeld grófi család múltja a kora középkori Svájcba vezet, Magyarországon és Erdélyben a XIX. század elejétől találjuk meg őket. Elsőrangú birtokaikkal fontos szerepet töltöttek be Tokaj-hegyalja történelmében. Gróf Degenfeld Imre, mint az egyik legjelentősebb tokaji birtokos, alapító tagként vett részt az 1857-ben alakult Tokaj-hegyaljai Bormívelő Egyesület munkájában.

    A trianoni békeszerződést követően a család erdélyi és magyarországi ágra szakadt.

    A magyar birtokok örököse, gróf Degenfeld Sándor, a háborúk után feleségével, Bethlen Ágnes grófnővel vagyonától megfosztva Romániában élt. 1964-ben vándoroltak ki Németországba, ahol új egzisztenciát teremtettek. Leánya, Degenfeld Mária grófnő Dr. Thomas Lindnerrel kötött házasságot; két gyermekük van: Caroline és Móricz.

    1994-ben elhatározták, hogy követve a több mint egy évszádos hagyományt, újjáélesztik a szőlőbirtokot. A megvalósítás érdekében első osztályú termőterületeket, valamint egy ősi pincét vásároltak a Tokaj melletti Tarcalon.

    100 hektáros birtokrészek, a tarcali Terézia dombon és a Mézesmál dűlőben, Mád, valamint Mezőzombor határában terülnek el, és egész Tokaj-hegyalja legjobb szőlőterületei közé tartoznak.

  • Günzer Tamás Pincészet

    1991-ben indítottam el vállalkozásomat, majd 1998-ban töltöttem le az első palackot. 2002-ben a földterületeim száma 5 ha-ra növekedett, ekkor már számos nagykereskedővel dolgoztunk együtt. A fejlődés dinamikus volt, hiszen 2007-re már 17 hektáron gazdálkodtunk. 2011-ben egy Európai Uniós pályázatnak köszönhetően megépült feldolgozóüzemünk ami további növekedésre adott lehetőséget, így ma már 330.000 palackot állítunk elő. Újabb beruházásokat tervez a cég, célunk hogy a legmodernebb technológiával rendelkezzünk, valamint szeretnénk elérni az 60 hektár szőlőterület nagyságot.

  • Günzer Zoltán Pincészet

    Günzer Zoltán családi gazdasága 1993-ban kezdte meg működésést, kezdetben 0,5 ha ültetvénnyel és évi 1500 palack bor értékesitésével. A szőlőültetvények kezelése és a borászati filozófia a kezdettől fogva palackos bor értékesítésére fókuszál.

    A termő területek betelepitése 1998-ban kezdődött, amely mára eléri a 20 hektárt. Technológiai beruházásunk 2001-ben indult és napjainkban is tart, hiszen a jó minőségű szőlő és a technológia elválaszthatatlanok egymástól. Borainktól próbáljuk a természeti adottságok maximumát kihozni, ügyelve az egyes dűlők sajátos értékeire. Hiszünk a családi gazdaságok nagyságrendjében, ahol minden munkafázishoz és megszülető tételhez szoros kötődésünk van.

  • Hagymási Pincészet

    És megszülettek az első saját név alatt forgalmazott borok. Eleinte nagyobb borászati vállalkozásokat láttunk el kész borral, majd egyre többet értékesítettünk saját csatornákon keresztül. Közben bővült a szőlőterület, mára elérte a 27 ha birtoknagyságot, amely 3 nagyobb tömbben található ...

  • Havas & Tímár Pincészet

    Jómagamat, már egészen gyerekkoromtól nagyon vonzott és érdekelt mind a gasztronómia, mind a természet. Talán nem véletlen, de iskoláimat is ebben a sorrendben végeztem. Először vendéglátó-ipari érettségit szereztem, aminek köszönhetően a gyakorlat, majd később a munkám során napi kapcsolatba kerültem a borral. Így kezdődött a fellángolásom, ami odáig ...

  • Heimann & Fiai

    Ami a mi borainkat kiemeli a világ összes bora közül: a szekszárdi völgyek tagoltsága és sokszínűsége, a lösztalaj és az őshonos szőlőfajtáink: a kadarka és a kékfrankos. Célunk, hogy a boraink a termőhelyről beszéljenek, ezért a hangsúly a dűlőnként eltérő gyümölcsön van. Ezeket a különbségeket mutatjuk meg, könnyű kézzel, precíz borászkodással.

  • Heimann & Fiai

    Ami a mi borainkat kiemeli a világ összes bora közül: a szekszárdi völgyek tagoltsága és sokszínűsége, a lösztalaj és az őshonos szőlőfajtáink: a kadarka és a kékfrankos. Célunk, hogy a boraink a termőhelyről beszéljenek, ezért a hangsúly a dűlőnként eltérő gyümölcsön van. Ezeket a különbségeket mutatjuk meg, könnyű kézzel, precíz borászkodással.

  • Heimann Pincészet

    2023 BORÁSZOK BORÁSZA

    Egy ilyen elismerés átvételekor az ember végiggondolja gyakorlatilag az egész utat, amin eljutott a jelen pillanatig. Számunkra azért nagyon fontos ez a díj, mert a Borászok Borászát a szakma választja a saját sorai közül és ilyen módon talán a legobjektívabb.

    A sváb gyökerű Heimann család 1758 óta él és dolgozik Szekszárdon. A török hódoltságot követően, a XVIII. században királyi kedvezményekkel csábították a megcsappant népességű vidékre a német telepeseket. A svábok magukkal hozták a kor fejlett árutermelő borkultúráját és munkakedvüket, szorgalmukat ...

Mutat 127 - 147 / 335