Címkék
55 hektárnyi szőlő az agyagos talajnak és a harapnivalóan tiszta levegőnek köszönhetően tökéletes alapanyaggá válik, mi pedig méltón is bánunk vele. Kézzel szedjük, kíméletesen dolgozzuk fel az értékes szemeket, az erjesztést évről évre dokumentálva. Prémium borainkat magyar tölgyfahordókban tároljuk, hogy tökéletességükben kerülhessenek a palackokba.
A stílusa finoman eltér a tavalyitól, a szüreti számok alapján a bogyókban sűrűbb volt a lé, magasabb a cukorfok, a pincében pedig nagyobb szerepet kapott a héjon erjesztés és az amforás érlelés.Spontán erjedt, szűretlen, derítetlen palackozás az Irsai minden bájával!
Hűs, erdei illatokkal nyit, szinte mentás jelleg. Jó alapanyag, kortyban meglepően gyümölcsös, leginkább erdei gyümölcsös, nem kevés feketeszederrel. Ropogós savak, puha tanninok.