Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 355 márka

oldalanként
Mutat 148 - 168 / 355
  • Günzer Zoltán Pincészet

    Günzer Zoltán családi gazdasága 1993-ban kezdte meg működésést, kezdetben 0,5 ha ültetvénnyel és évi 1500 palack bor értékesitésével. A szőlőültetvények kezelése és a borászati filozófia a kezdettől fogva palackos bor értékesítésére fókuszál.

    A termő területek betelepitése 1998-ban kezdődött, amely mára eléri a 20 hektárt. Technológiai beruházásunk 2001-ben indult és napjainkban is tart, hiszen a jó minőségű szőlő és a technológia elválaszthatatlanok egymástól. Borainktól próbáljuk a természeti adottságok maximumát kihozni, ügyelve az egyes dűlők sajátos értékeire. Hiszünk a családi gazdaságok nagyságrendjében, ahol minden munkafázishoz és megszülető tételhez szoros kötődésünk van.

  • Hagymási Pincészet

    És megszülettek az első saját név alatt forgalmazott borok. Eleinte nagyobb borászati vállalkozásokat láttunk el kész borral, majd egyre többet értékesítettünk saját csatornákon keresztül. Közben bővült a szőlőterület, mára elérte a 27 ha birtoknagyságot, amely 3 nagyobb tömbben található ...

  • Harsányi Pincészet

    A szőlőhegyek látványa, a friss föld illata, a tokaji borok zamata generációk óta elvarázsol minket. Sárospatak, ez a gyönyörű történelmi város ad otthont birtokunknak, mely a tokaji borvidék újonnan felfedezett kincse.

    A Megyer-hegyi Tengerszem közelségében, négy különleges dűlőben találhatók szőlőterületeink. A két hegy által közrefogott ékszerdoboz igazi elzárt csodavilág, ahol a dűlők képesek megmutatni a tokaji borok sokszínűségét. A Királyhegy, a Kútpatka, a Megyer és a Ciróka dűlőkben, összesen 17 hektáron gazdálkodunk...

  • Havas & Tímár Pincészet

    Jómagamat, már egészen gyerekkoromtól nagyon vonzott és érdekelt mind a gasztronómia, mind a természet. Talán nem véletlen, de iskoláimat is ebben a sorrendben végeztem. Először vendéglátó-ipari érettségit szereztem, aminek köszönhetően a gyakorlat, majd később a munkám során napi kapcsolatba kerültem a borral. Így kezdődött a fellángolásom, ami odáig ...

  • Heimann Pincészet

    2023 BORÁSZOK BORÁSZA

    Egy ilyen elismerés átvételekor az ember végiggondolja gyakorlatilag az egész utat, amin eljutott a jelen pillanatig. Számunkra azért nagyon fontos ez a díj, mert a Borászok Borászát a szakma választja a saját sorai közül és ilyen módon talán a legobjektívabb.

    A sváb gyökerű Heimann család 1758 óta él és dolgozik Szekszárdon. A török hódoltságot követően, a XVIII. században királyi kedvezményekkel csábították a megcsappant népességű vidékre a német telepeseket. A svábok magukkal hozták a kor fejlett árutermelő borkultúráját és munkakedvüket, szorgalmukat ...

  • Holdvölgy

    500 évvel a legendás bor születése után a HOLDVÖLGY felelősséggel kívánja továbbgondozni a Tokaj-Álmot.

    A gondolatok bora a tudás, az elvek, a képzelet és a türelem harmóniájában született. A szellemiség és a lélek ötvözte tökéletessé, akárcsak az örök értékeket.

    26 hektárról, Mád legértékesebb dűlőiről rendkívüli törődéssel, szükségszerűen korlátozott mennyiségben.

  • Horizont Brewing

  • Ikon

    A Dél-Balaton kiváló fekvésű dombjai között, Balatonlelle határában meghúzódó Rádpuszta évszázadokon keresztül a Tihanyi Apátság nagy becsben tartott szőlőbirtoka volt. Itt épült fel néhány borszerető ember munkájának gyümölcseként az Ikon pincészet. Az Ikon borok stílusához a pincészet egyik megalkotója Konyári János balatonlellei borász szakértelme biztosít alapot. A borászat pillanatnyilag 39 hektáron, új telepítésű szőlőből gazdálkodik a következő fajtákból: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir. A fehér borokat a termelők együttműködésével készítjük.

    Ikon Borászat

  • Irish Distillers

  • Jackfall Bormanufatúra

    Jelenleg mintegy 13,5 hektár területtel rendelkezünk, melyek nagyrészt Kisharsányban és Nagytótfaluban, szinte egy tömbben találhatók. Kisharsányban nagyon magas (7-8000 tőke/hektár) tőkeszámmal telepítettünk nagyobb részt Merlot-t, Cabernet Franc-t, Syrah-t, kisebb részt Cabernet Sauvignon-t és más fajtákat.


  • Janus Borház

    Janus – “Az öröm bora”

    Janus két arca egyszerre tekint a múltba és a jövőbe. Ennek szellemében a Janus Borház a hagyományok tiszteletben tartásával mer új, mer mai lenni. A bor összeköt múltat jövővel, hagyományt újdonsággal, embert emberrel, ezért a Janusnál azon dolgozunk, hogy boraink kifinomultságukkal, letisztult megjelenésükkel betöltsék e közvetítő szerepet és elvigyék Villányt a nagyvilágba ...

  • Jásdi Pince

    Összesen 17 hektár. De milyen 17! 2,5 a Siralomvágóban a ház mögött. Egymást fedő rétegekben Triász kori mészkő – márga, dolomit és vörös permi homokkő. Csak kapálni ne kellene soha! Ahol sok a humusz és könnyű dolgozni, ott gabonát kell termelni. Nagy borok csak ilyen nehezen művelhető dűlőkben születnek. 1,5 hektár a vastag vörös homokkőből képződött ...

  • Jean Baptiste Duperray

Mutat 148 - 168 / 355