Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 334 márka

oldalanként
Mutat 190 - 210 / 334
  • Ludányi József

    A Ludányi Pince 1990 óta működő családi borászat Gyöngyöstarjánban. Pincészetünket a legmodernebb borászati eljárások alkalmazásával készült egyedi stílusú, magas minőségű borok jellemzik. Jelenleg 7 hektár első osztályú szőlőterületen gazdálkodunk, melyeken termésszabályozással és különleges odafigyeléssel biztosítjuk a kiváló alapanyagot borainkhoz. Szőlőfajtáink kétharmada fehér, a többi pedig kék szőlő, összetételét tekintve: Olaszrizling, Szürkebarát, Sárgamuskotály, Zenit, Merlot, Kékfrankos és Cabernet Franc.
    Boraink a reduktív technológiának köszönhetően friss, üde, gyümölcsös karakterrel rendelkeznek, de kiemelkedő évjáratokban természetesen készülnek késői szüretelésű, fahordóban és palackban érlelt borkülönlegességek is.
    Célunk, hogy pincészetünkből olyan magas minőségű borok kerüljenek ki, melyek az igényes borfogyasztók körében itthon és nemzetközi viszonylatban is egyaránt megállják helyüket.

  • Luigi Bosca

  • Luis Vallon

  • Maczkó Pincészet

    Édesapámmal 1996-ban alapítottunk meg vállalkozásunkat - ekkor már kizárólag szőlőt műveltünk - melynek legfontosabb célja a csúcsminőségű borok készítése és azok megismertetése nemcsak a hazai, hanem más országok borkedvelőivel is. Jelenleg 18,5 hektáron gazdálkodunk a Villányi borvidéken, Magyarország legdélibb fekvésű, legnaposabb borvidékén. A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

  • MAD WINE

    A Tokaj-hegyaljai borvidék a világ első zárt borvidéke 1737 óta. Magyarország északkeleti részén, a Zemplén Hegység déli, délkeleti lábainál található. A Tokaji borvidék 87 km hosszúságban és 3–4 km szélességben foglal helyet 5500 hektárnyi területen, három jellegzetes hegy, az abaújszántói és a sátoraljaújhelyi Sátor-hegy, valamint a tokaji Kopasz hegy közötti háromszögben, 27 település határában. A legtöbb helyen vulkanikus alapkőzet (andezit, riolit, és ezek tufái), illetve az ezen kialakult nyiroktalaj található. Az ásványi anyagokban gazdag vulkáni kőzeten testes, erős savgerinccel bíró minerális jegyekkel rendelkező borok készíthetők.

  • Mádi Borház Manufaktúra

  • Maison aux Pois

    Imádjuk Hegyalja borait, és a világ izgalmas termőhelyeit. Rengeteget kóstolunk, de ha a sajátunk kerül palackba, akkor kemények az alapelvek: arra az eleganciára törekszünk, amit mi kedvelünk, ami képes megmutatni az itteni terroirt és a termőhelyeinkben rejlő potenciált. Nem lehet hangsúlyos a hordó, nem fűthet be az alkohol és nem billenhet a folyamatosan keresett egyensúly. Szóval a számunkra tökéletes arányokon dolgozunk.

  • Maison Louis de Grenelle

    Loire-völgyének szívében, Saumur vidékén, régi tufabányák mélyén érlelődve nyerik el a Louis de Grenelle családi pincészet pezsgői végső, különlegesen egyedi ízvilágukat.
    Az 1859-ben alapított borászat a mai napig családi tulajdonban van, jelenlegi vezetője Françoise Flao, aki testvérével Antoine Bodet-val együtt tulajdonosa is a nagymúltú pincének.

  • Maison Louis Jadot

  • Maison Monmousseau

    Az 1886-ban alapított Maison Monmousseau a Loire-völgy szívében Montrichard-ban található. Kivételes tudásával és tehetségével a borászat az évszázadok alatt tökéletesen elsajátította a Loire-völgyi bor és pezsgő stílusok, és különösen a Touraine készítésének a művészetét. A környék talajainak és szőlőinek változatossága, mint például a Chenin Blanc, a Cabernet Franc vagy a Cot (ahogy a régióban a Malbec fajtát hívják) és az egyedi mikroklíma összetett és jellegzetes borokat ad. A Monmousseau pincéiben a méthode traditionnelle eljárással készített, majd a tufába vájt érlelőpincékben hosszú ideig érlelt pezsgő stílus elegáns és tekintélyes borokat eredményez, finom és krémes buborékgyöngyökkel. A Maison Monmousseau kapui nyitva állnak a látogatók előtt is egy festői bortúrára a pincéikben, amelyek szorosan kötődnek a Loire-völgyi kastélyokhoz ahol a nagyszerű borok és pezsgők készítésének művészete és a történelem szorosan összefonódik.

  • Maison Monmousseau

    Az 1886-ban alapított Maison Monmousseau a Loire-völgy szívében Montrichard-ban található. Kivételes tudásával és tehetségével a borászat az évszázadok alatt tökéletesen elsajátította a Loire-völgyi bor és pezsgő stílusok, és különösen a Touraine készítésének a művészetét. A környék talajainak és szőlőinek változatossága, mint például a Chenin Blanc, a Cabernet Franc vagy a Cot (ahogy a régióban a Malbec fajtát hívják) és az egyedi mikroklíma összetett és jellegzetes borokat ad.

  • Marrenon

    A Marrenon márkanév mögött a Rhône völgye és Provence között elhelyezkedő Luberon és Ventoux vidéki bortermelők szövetkezete tömörül.
    Közös céljuk, egy erős nemzetközi márka létrehozása mellett, hogy magas minőségű, egyedi borok megalkotásával biztosítsák a térség gazdasági vitalitását.
    A vidéket délről Luberon hegye (1 125 m), északról Ventoux (1 912 m) határolja. A napsütéses órák száma igen magas, az Alpok közelsége pedig igen kedvező a hőmérséklet szempontjából. Szelíd lejtők és mészkő alkotta hegyoldalak jellemzik a tájat.
    Ha terület talaját egy szóval kellene jellemezni, akkor a változatos lenne az ideillő szó. Mészkőben, kavicsban gazdag homokos termőrétege ideális a vidékre legjellemzőbb szőlőfajtáknak, a Syrah-nak és a Grenache-nak, valamint a Vermentino-nak.

  • Martin Códex

Mutat 190 - 210 / 334