Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 346 márka

oldalanként
Mutat 211 - 231 / 346
  • Marques de vitorai

  • Marrenon

    A Marrenon márkanév mögött a Rhône völgye és Provence között elhelyezkedő Luberon és Ventoux vidéki bortermelők szövetkezete tömörül.
    Közös céljuk, egy erős nemzetközi márka létrehozása mellett, hogy magas minőségű, egyedi borok megalkotásával biztosítsák a térség gazdasági vitalitását.
    A vidéket délről Luberon hegye (1 125 m), északról Ventoux (1 912 m) határolja. A napsütéses órák száma igen magas, az Alpok közelsége pedig igen kedvező a hőmérséklet szempontjából. Szelíd lejtők és mészkő alkotta hegyoldalak jellemzik a tájat.
    Ha terület talaját egy szóval kellene jellemezni, akkor a változatos lenne az ideillő szó. Mészkőben, kavicsban gazdag homokos termőrétege ideális a vidékre legjellemzőbb szőlőfajtáknak, a Syrah-nak és a Grenache-nak, valamint a Vermentino-nak.

  • Martin Códex

  • Márton és Lányai

  • Masseria Tagaro

    A Masseria Tagaro egy 40 hektáros kis családi gazdaság a gyönyörű Itria-völgyben, Puglia szívében. A Trulli régióban található, néhány kilométerre a festői Alberobello várostól, egy olyan régióban, amely különleges éghajlatáról és terroirjáról ismert, amely eltér a régió többi részétől.

  • Matheus pálinkaház

  • Meinklang

    A Meinklang biodinamikus farm (65 hektár certifikált biodinamikus gazdálkodás) egy eredeti, családi tulajdonban lévő vegyes gazdaság, amely a Fertő-tó Nemzeti Park Világörökség részének közepén helyezkedik el, a Fertő-tó keleti oldalán, közvetlenül a magyar alföldeken, ahol az élet sokféleségét és összetettségét ünneplik.

  • Mészáros Borház és Pince

    A Szekszárdi borvidékre jellemző vörösborok megtalálhatók Mészáros Pál pincészetében. A szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról-fiúra száll a Mészáros családban.

    Szekszárd belvárosban a Kossuth Lajos utca 26. sz. alatt található a Mészáros Borház és Pince. Ez a több mint 250 éves pince 2000. évben került tulajdonunkba, ezt követően kezdtünk bele a régi korok szelleméhez hűen a felújítási munkálatokba. Ma egy igazán szép impozáns pincébe léphetnek be az odalátogatók, a főbejárat is eredeti minta alapján készült.

    Több mint 120 hektár szőlőültetvényen gazdálkodunk, széles a fajtaválasztékunk, így több mint 10 féle palackos borral, 3-4 évjárattal tudunk megjelenni a hazai-és külföldi piacokon.

    A pincészet szívügyének tekinti a Kadarka és Kékfrankos fajták népszerűsítését, 8 hektáron termesztünk Kadarkát és saját Kadarka klónnal is rendelkezünk.

  • Michael David

    A több mint 150 éves családi gazdálkodásnak köszönhetően a Michael David név mára több lett, mint egy pincészet; ez egy kultúra.
    Mi és Lodi régóta ismerjük egymást. Az 1860-as évek óta műveljük ezt a földet, és a 20. század eleje óta termesztünk borszőlőt. Alapítóink, a testvérek, Michael és David Phillips, 5. generációs szőlőtermelők, akik családjukat is a szőlőben nevelték, és most a 6. generáció is csatlakozott a csapathoz, Mike fia, Kevin és lánya, Melissa. Mi a legtöbbeknél jobban megértjük annak fontosságát, hogy a következő generációk számára jobbat hagyjunk hátra, mint amit találtunk. Családi örökségünk és Lodi iránti szeretetünk vezérli a fenntarthatóságra való összpontosításunkat.

  • Miguel Torres

  • Miklós Csabi

    hogy mit érdemes tudni rólunk?

    és már jön is a válasz…, mert szeretek bort inni. szeretem a bor szerepét és eredményeit az életemben. ízét, színét, mozgását, lendületét, tartalmát, fejlődését, lehetőségét és egyáltalán minden vele kapcsolatos élményt. igen, csak azért választottam ezt a gyönyörű és vivid mesterséget.

    igazából mázlim is volt, valljuk be. van egy egészséges családi hátterem. édesapám, aki tűzoltó, mindent megtesz a szőlőben a szép, tartalmas és biztonságos termés érdekében. édesanyám, aki a vendégvárás mellett táncot is okít, szemfülesen figyeli vendégpoharaink ürülését és persze a Tesóm, Kata, ő a csomagolás, és dekorációfelelős. így könnyű, tudom.

    bizony nem az ugrik be elsőnek, hogy mennyire összetett a szőlészkedés és borászkodás. sokkal inkább a léggitározás, az egészséges és viszonzott szerelem, amikor két oldalról süt ránk a nap. az élmények a vendégeinkkel, a hangos, szűnni nem akaró, egészen hasfájásig tartó nevetések. így igaz ez egy remek feladat, számtalan lehetőséggel arra, hogy olyat alkossunk, amitől elégedetten, őszinte és igazi lelki békében álmodjuk, vágyjuk jövőnket. Már volt olyan is, hogy elismerően kóstolgattam borainkat. sőt, már egyszer majdnem teljes harmóniában is voltam magammal bórkóstolás közben a pincém előtt, de csak majdnem...

    még nem merek sokat beszélni magunkról, ambícióinkról, erőinkről. majd akkor ha megszelektálnak engem is a nehéz évjáratok. ha azokat is méltósággal tudom kezelni, akkor majd talán… elöljáróban pedig annyit, hogy minden jó, ha ezerjó.

  • Mionetto

  • Molnár és Fiai Pincészet

    Több generáció óta foglalkozunk szőlőtermesztéssel, borkészítéssel. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk, nagyobb részt fehér szőlőtermesztés a profilunk. Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a fehér, rosé és vörösborok de pincészetünk palackban érlelt pezsgővel is büszkélkedik. Zászlós borunk az Abasári Olaszrizling, mely minden évben kiváló eredményekkel öregbíti hírnevét.

  • Mrs Bean

Mutat 211 - 231 / 346