A hordós érlelésnek köszönhetően...
Címkék
Loire-völgyének szívében, Saumur vidékén, régi tufabányák mélyén érlelődve nyerik el a Louis de Grenelle családi pincészet pezsgői végső, különlegesen egyedi ízvilágukat.
Az 1859-ben alapított borászat a mai napig családi tulajdonban van, jelenlegi vezetője Françoise Flao, aki testvérével Antoine Bodet-val együtt tulajdonosa is a nagymúltú pincének.
Loire-völgyének szívében, Saumur vidékén, régi tufabányák mélyén érlelődve nyerik el a Louis de Grenelle családi pincészet pezsgői végső, különlegesen egyedi ízvilágukat.
Az 1859-ben alapított borászat a mai napig családi tulajdonban van, jelenlegi vezetője Françoise Flao, aki testvérével Antoine Bodet-val együtt tulajdonosa is a nagymúltú pincének.
A család La Durandière nevű 40 hektáros birtokán háromfajta szőlő terem, Chenin Blanc, Chardonnay és Cabernet Franc. A szőlőművelés, feldolgozás és pezsgőkészítés során a hagyományok és a legújabb technológiák ötvözésével folyamatosan tudják biztosítani pezsgőik híresen magas minőségét.
A több hónapos palackos érlelés eredménye egy kirobbanóan gyümölcsös brut nature crémant.
Magyarországi megrendelésre készült, palackos erjesztésű crémant. Montils 30%,Colombard 25% Grolleau Gris & Noir 45% Loire ritka és ősi szőlőfajtája a Montils egyedülálló élményt biztosít minden érzékszervünknek. Halvány púderrózsaszín megjelenése azonnal felkelti az érdeklődést. Összetett ízvilágát tavaszi virágos aromák, leheletnyi dinnye és friss...