Gerard Bertrand Hampton Rosé 2022 - selection.hu Nagyobb

Gerard Bertrand Hampton Rosé 2022

Új termék

Ez a bor Jon Bon Jovi, fia, Jesse Bongiovi és Gérard Bertrand francia borász együttműködésének eredménye. Az összetétel minden évben más, de mindig Grenache , Cinsault , Mourvèdre , Syrah  alkotja a cuvée-t. A borászati munka a klasszikus reduktív rosékészítési eljáráson alapul. A címke minden évben más, melynek koncepcióját személyesen a Bon Jovi alakítja ki.

Bővebb leírás

8 500 Ft‎

Adatlap

BorászatGerard Bertrand
SzőlőfajtaRosé Cuvée
Jellegszáraz
BortípusRozé bor
Évjárat2022
Ürtartalom (l)0.75
OrszágFranciaország
BorrégióLanguedoc

Egyéb infó

Ez a bor Jon Bon Jovi, fia, Jesse Bongiovi és Gérard Bertrand francia borász együttműködésének eredménye. Az összetétel minden évben más, de mindig Grenache, Cinsault, Mourvèdre, Syrah alkotta a cuvée-t. A borászati munka a klasszikus reduktív rosékészítési eljáráson alapul. A címke minden évben más, melynek koncepcióját személyesen a Bon Jovi alakítja ki.

Már a színe is mindenkinek tetszik, leginkább egy friss rózsa jut eszünkbe. Illatában követi a magyar fogyasztók által kedvelt hamvas pirosgyümölcsös, eper, cseresznye és ribizli hangulatot. Üde, friss és mérhetetlenül tiszta. Ízben meglepően tartalmas, az illatból megismert aromák a kortyban is tettenérhetők, érezni, hogy jó minőségű, megfelelően érett (nem túlérett!) alapanyagból készült. Ízben már a magyar roséknál sokkal magasabb kategóriába tartozik, elegancia kíséri. Ugyanakkor harsog, szinte harapni lehet, miközben hosszú utóízzel segíti, hogy étkezés mellé is tökéletes párost adjon.