Új termék
Ez a bor Jon Bon Jovi, fia, Jesse Bongiovi és Gérard Bertrand francia borász együttműködésének eredménye. Az összetétel minden évben más, de mindig Grenache , Cinsault , Mourvèdre , Syrah alkotja a cuvée-t. A borászati munka a klasszikus reduktív rosékészítési eljáráson alapul. A címke minden évben más, melynek koncepcióját személyesen a Bon Jovi alakítja ki.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Elérhetőség dátuma:
Gerard Bertrand Hampton Rosé 2023
Ez a bor Jon Bon Jovi, fia, Jesse Bongiovi és Gérard Bertrand francia borász együttműködésének eredménye. Az összetétel minden évben más, de mindig Grenache , Cinsault , Mourvèdre , Syrah alkotja a cuvée-t. A borászati munka a klasszikus reduktív rosékészítési eljáráson alapul. A címke minden évben más, melynek koncepcióját személyesen a Bon Jovi alakítja ki.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Borászat | Gerard Bertrand |
Szőlőfajta | Rosé Cuvée |
Jelleg | száraz |
Bortípus | Rozé bor |
Évjárat | 2023 |
Alkoholtartalom (V/V) | 13% |
Ürtartalom (l) | 0.75 |
Zárási mód | Dugó |
Ország | Franciaország |
Borrégió | Languedoc |
Ez a bor Jon Bon Jovi, fia, Jesse Bongiovi és Gérard Bertrand francia borász együttműködésének eredménye. Az összetétel minden évben más, de mindig Grenache, Cinsault, Mourvèdre, Syrah alkotta a cuvée-t. A borászati munka a klasszikus reduktív rosékészítési eljáráson alapul. A címke minden évben más, melynek koncepcióját személyesen a Bon Jovi alakítja ki.
Már a színe is mindenkinek tetszik, leginkább egy friss rózsa jut eszünkbe. Illatában követi a magyar fogyasztók által kedvelt hamvas pirosgyümölcsös, eper, cseresznye és ribizli hangulatot. Üde, friss és mérhetetlenül tiszta. Ízben meglepően tartalmas, az illatból megismert aromák a kortyban is tettenérhetők, érezni, hogy jó minőségű, megfelelően érett (nem túlérett!) alapanyagból készült. Ízben már a magyar roséknál sokkal magasabb kategóriába tartozik, elegancia kíséri. Ugyanakkor harsog, szinte harapni lehet, miközben hosszú utóízzel segíti, hogy étkezés mellé is tökéletes párost adjon.