Új termék
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.
Elérhetőség dátuma:
Masi Costasera Amarone Classico 2018
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Borászat | Masi |
Szőlőfajta | Vörös Cuvée |
Jelleg | száraz |
Bortípus | Vörösbor |
Évjárat | 2018 |
Alkoholtartalom (V/V) | 15% |
Ürtartalom (l) | 0.75 |
Zárási mód | Dugó |
Ország | Olaszország |
Borrégió | Veneto |
Készült | Fahordós érlelés |
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.