Új termék
A Vernaccia egy olyan fontos szőlőfajtája, mely kiemelkedő minőségre képes azokon a területeken, melyhez a Cecchi család szorosan kötődik.
Elérhetőség dátuma:
Cecchi Vernaccia di San Giminiano 2021
A Vernaccia egy olyan fontos szőlőfajtája, mely kiemelkedő minőségre képes azokon a területeken, melyhez a Cecchi család szorosan kötődik.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Termelő | Cecchi |
Fajta | Vernaccia |
Típus | Fehérbor |
Jelleg | száraz |
Évjárat | 2021 |
Ürtartalom | 0.75 |
Ország | Olaszország |
Régió | Toscana |
A Vernaccia egy olyan fontos szőlőfajtája, mely kiemelkedő minőségre képes azokon a területeken, melyhez a Cecchi család szorosan kötődik. Gondos válogatás, és különleges termesztési technológia teszi lehetővé, hogy a fajta valamennyi jellemzője domináljon a borban. A Cecchi Vernaccia készítésénél fontos szerepet játszik a temperált héjon áztatás annak érdekében, hogy megőrizzék az elsődleges aromákat. A kíméletes préselést 15° on temperált acéltartályos érlelés követ. Hozzávetőlegesen háromheti erjesztést után egy hónapon keresztül naponta többször megkeverik, hogy a nemes borseprő biztosítsa a bor kerekségét, és teltséget. A finom illatok, és az intenzív zamatok kiegyensúlyozzák az élénk savakat. Ez a bor kiváló halételekhez, valamint testessége miatt a fehér húsok mellett