Szűrők
Betöltés...
Címkék
Chablis meredek domboldalain és magas fennsíkjain igen mérsékelt a terméshozam. Az itt található szőlőtőkék átlag életkora 15-25 év közé tehető, ám találhatunk olyan parcellákat is, melyeket még a jelenlegi tulajdonos, Gilles nagyapja ültetett.
Grenache, Syrah és Cinsault elsősorban a Roqua Blanca szőlőültetvényéből. Lágy, vörös bogyós illat és íz, de szelíd, krémes gyógynövény-árnyalatú, friss savassággal megtámasztva.
Korlátozott példányszámú bor, mely az igazán megkapó, vadregényes Minervois területről származik. Öreg tőkék adták az alapanyagot, Syrah (60%), Grenache (30%) és Mourvedre (10%). A feldolgozás során a Syrah szénsav-maceráción esik keresztül, míg a Grenache hideg áztatáson és kézi csömöszölésen. 15 hónapnyi újfahordós érlelés után került palackba.
A Blason dAussiéres friss aromákkal, simulékony struktúrával rendelkező bor, mely jól tükrözi a termőterület jellegzetességeit.
A Château dAussiéres egy kiváló cuvée, amit a szigorú válogatás eredményez a szőlőskert legjobb parcelláiról és csak limitált mennyiségben készül.
85% Carmenere, 15% Shiraz Rubinvörös színű, ibolyaszínű szélekkel, az orrban pirospaprika-jegyek jelennek meg, némi édes felhanggal, amely fügére és áfonyára emlékeztet, pirított jegyekkel és némi szegfűszeggel...
Sárgás szalma szín zöldes és ezüst reflexekkel. Orrban citrusos illatok, mész és mandarin. Ízében is a mandarin, a trópusi gyümölcsök és a gyógynövényes aromák találhatók.
A Max sorozat borait az alapító, Maximiano Errázuriz tiszteletére nevezték el. A 12 hónapos francia tölgyfahordós érlelést követően ez a Carmenere gazdag, de elegáns, fekete gyümölcsökkel, fűszeres aromákkal és lágy tanninokkal.
Színe élénk cseresznyepiros, gyönyörű rubin árnyalatokkal.Illatában érett piros és fekete gyümölcsök és enyhe levendula bontakozik ki, amelyet a szerecsendió, a szegfűszeg és az enyhe gyógynövényes jegyek vonzó tónusai kereteznek....
A bor 85% Tempranillo, 10% Graciano és 5% Mazuelo szőlőfajták felhasználásával készült. Az érlelés 26 hónapig tartott amerikai és francia tölgyfahordókban.
A bor 92% Tempranillo és 8% Mazuelo szőlőfajták felhasználásával készült. Az érlelés 16 hónapig tartott amerikai tölgyfahordókban.
100% Tempranillo Színe élénkvörös, okker árnyalattal. Illata csodálatos kombinációja a tölgyfából származó vanília aromának és a szőlő frissességének. Megkóstolva jól kiegyensúlyozottnak, bársonyosnak, elegánsnak érezzük, utóíze nagyon intenzív.
Rubinvörös, intenzív és élénk szín. Illatában a mandula, ibolya, a mediterrán bogyós vadon élő gyógynövények aromája, a mirtusz, a szamóca és a kis piros bogyós gyümölcsök aromája, amelyet finom fűszerezés, kellemes balzsamos árnyalatok követnek. Az íze száraz, finom és jól felépített, elegáns tannin textúra jellemzi. Harmonikus és kitartó utóíz.
Intenzív vörös színű. Illatában vörös gyümölcsök és enyhe fa a 3 hónapos tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően. Ízben főleg szilva és málna, elegáns, könnyű lecsengéssel.
A Diamond Collection Chardonnay Monterey megyéből származik, egy hűvös éghajlatú régióból, amely rendkívül kiegyensúlyozott borokat készít, amelyek ízvilága buja, élénk, természetes savakkal feldobott.
Leheletnyi avarosság társul gyümölcsösséggel, a természetes savak kihozzák a borból a fekete bogyós gyümölcsöket: az érett áfonyát és a szeder ízét. A hűvösebb dűlőknek köszönhetően, ahonnan a pinot noir érkezik, tartalmas és jól strukturált borok készülnek.
Gazdag rubinvörös színével és gránát árnyalataival már kinézetével lenyűgöz. Karizmatikus személyisége még inkább megjelenik illatában, csodálatos és rendkívül jól felépített aromás összetettségével.
Helyi fajtákból (Loureiro,Pedernã,Trajadura,Azal) készült könnyű, félszáraz fehérbor, enyhe szénsavassággal. Nagyon világos citromsárga színű, enyhén pezsgős, ami fokozza illatát, ízét és frissességét. Aromás és magával ragadó, citrusos és trópusi gyümölcsös jegyeket élénk és élénkítő savassággal egészíti ki, amelyet egy enyhe cukortartalom nagyon jól...
Ez a bor Jon Bon Jovi, fia, Jesse Bongiovi és Gérard Bertrand francia borász együttműködésének eredménye. Az összetétel minden évben más, de mindig Grenache , Cinsault , Mourvèdre , Syrah alkotja a cuvée-t. A borászati munka a klasszikus reduktív rosékészítési eljáráson alapul. A címke minden évben más, melynek koncepcióját személyesen a Bon Jovi...