Új termék
Ebben az ősi kadarkában, megtaláltuk a ˝Szent Grál˝ t , olyan érték került a kezünkbe, amely méltó az elmúlt századok szekszárdi Kadarka hírnevéhez. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk, nagyon érett állapotban (töppedt) szüreteljük.
Elérhetőség dátuma:
Mészáros Pál St. Grál Kadarka Reserve 2016
Ebben az ősi kadarkában, megtaláltuk a ˝Szent Grál˝ t , olyan érték került a kezünkbe, amely méltó az elmúlt századok szekszárdi Kadarka hírnevéhez. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk, nagyon érett állapotban (töppedt) szüreteljük.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Ürtartalom | 0.75 |
Régió | Szekszárdi borvidék |
Ország | Magyarország |
Típus | Vörösbor |
Évjárat | 2016 |
Jelleg | száraz |
Fajta | Kadarka |
Termelő | Mészáros Borház és Pince |
Ebben az ősi kadarkában, megtaláltuk a ˝Szent Grál˝ t , olyan érték került a kezünkbe, amely méltó az elmúlt századok szekszárdi Kadarka hírnevéhez. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk, nagyon érett állapotban (töppedt) szüreteljük. Kézzel szedjük 15 kg os ládákban. Feldolgozásánál kettős válogatást alkalmazunk egyszer egy fürtválogatást, majd a szőlőszemeket válogatjuk, csak teljesen egészséges szőlőszemek kerülnek az erjesztőbe, 21 napos héjon erjesztést alkalmazunk, közben kíméletesen maceráljuk a cefrét majd 2 éves tölgyfahordós érlelés következik mikor is a borok szép simára érnek