Új termék
Ebben az ősi kadarkában, megtaláltuk a ˝Szent Grál˝ t , olyan érték került a kezünkbe, amely méltó az elmúlt századok szekszárdi Kadarka hírnevéhez. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk, nagyon érett állapotban (töppedt) szüreteljük.
Elérhetőség dátuma:

Mészáros Pál St. Grál Kadarka Reserve 2016
Ebben az ősi kadarkában, megtaláltuk a ˝Szent Grál˝ t , olyan érték került a kezünkbe, amely méltó az elmúlt századok szekszárdi Kadarka hírnevéhez. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk, nagyon érett állapotban (töppedt) szüreteljük.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
| Borászat | Mészáros Borház és Pince |
| Szőlőfajta | Kadarka |
| Jelleg | száraz |
| Bortípus | Vörösbor |
| Évjárat | 2016 |
| Ürtartalom (l) | 0.75 |
| Ország | Magyarország |
| Borrégió | Szekszárdi borvidék |
Ebben az ősi kadarkában, megtaláltuk a ˝Szent Grál˝ t , olyan érték került a kezünkbe, amely méltó az elmúlt századok szekszárdi Kadarka hírnevéhez. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk, nagyon érett állapotban (töppedt) szüreteljük. Kézzel szedjük 15 kg os ládákban. Feldolgozásánál kettős válogatást alkalmazunk egyszer egy fürtválogatást, majd a szőlőszemeket válogatjuk, csak teljesen egészséges szőlőszemek kerülnek az erjesztőbe, 21 napos héjon erjesztést alkalmazunk, közben kíméletesen maceráljuk a cefrét majd 2 éves tölgyfahordós érlelés következik mikor is a borok szép simára érnek