Új termék
A préselés után kierjedt bort fele részben 500 literes hordóban, fele részben tartályban érleltük 5 hónapig. A borkészítés minden mozzanatánál arra ügyeltünk, hogy a vibráló gyümölcsízeké legyen a főszerep. Ez a bor minden elemében Cabernet Franc, emellett csupa lendület és frissesség.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Elérhetőség dátuma:
Ruppert Cabernet franc classicus 2022
A préselés után kierjedt bort fele részben 500 literes hordóban, fele részben tartályban érleltük 5 hónapig. A borkészítés minden mozzanatánál arra ügyeltünk, hogy a vibráló gyümölcsízeké legyen a főszerep. Ez a bor minden elemében Cabernet Franc, emellett csupa lendület és frissesség.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Borászat | Ruppert Pincészet |
Szőlőfajta | Cabernet franc |
Jelleg | száraz |
Bortípus | Vörösbor |
Évjárat | 2022 |
Alkoholtartalom (V/V) | 13,5% |
Ürtartalom (l) | 0.75 |
Zárási mód | Dugó |
Ország | Magyarország |
Borrégió | Villány-siklósi borvidék |
Évek óta szerettük volna megalkotni a Villányi Franc kis testvérét. Hosszas kísérletezés után 2022-ben elkészült pincészetünk első Classicus stílusú Cabernet Franc-ja. A diósviszlói fiatal ültetvényünk termését tartályban, a szokásosnál rövidebb ideig héjon erjesztettük. A préselés után kierjedt bort fele részben 500 literes hordóban, fele részben tartályban érleltük 5 hónapig. A borkészítés minden mozzanatánál arra ügyeltünk, hogy a vibráló gyümölcsízeké legyen a főszerep. Ez a bor minden elemében Cabernet Franc, emellett csupa lendület és frissesség.