Új termék
A 2016-os évjárattól egy teljesen BIO dinamikusan művelt Sárgamuskotályból késői szüreteléssel készült édes fehérbor. Tartályban erjedt 8 hónapig majd palackba került a fogyasztók azaz a mi legnagyobb örömünkre!
Elérhetőség dátuma:

Tokaj Hétszőlő Tokaji Muskotály Késői szüretelésű BIO 2023
A 2016-os évjárattól egy teljesen BIO dinamikusan művelt Sárgamuskotályból késői szüreteléssel készült édes fehérbor. Tartályban erjedt 8 hónapig majd palackba került a fogyasztók azaz a mi legnagyobb örömünkre!
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
| Borászat | Tokaj Hétszőlő Szőlőbirtok |
| Szőlőfajta | Muskotály |
| Jelleg | édes |
| Bortípus | Fehérbor |
| Évjárat | 2023 |
| Alkoholtartalom (V/V) | 11% |
| Ürtartalom (l) | 0.50 |
| Zárási mód | Dugó |
| Ország | Magyarország |
| Borrégió | Tokaj-hegyaljai borvidék |
| Származási ország | Magyarország |
| Bio | 1 |
A 2016-os évjárattól egy teljesen BIO dinamikusan művelt Sárgamuskotályból késői szüreteléssel készült édes fehérbor. Tartályban erjedt 8 hónapig majd palackba került a fogyasztók azaz a mi legnagyobb örömünkre!