Új termék
A minőségre mindig kényesen ügyelő François pezsgőgyárban, tradícióknak megfelelően, ma is a hagyományos champagne i eljárással készül a pezsgő.
Elérhetőség dátuma:

Francois Nyerspezsgő
A minőségre mindig kényesen ügyelő François pezsgőgyárban, tradícióknak megfelelően, ma is a hagyományos champagne i eljárással készül a pezsgő.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
| Borászat | Francois |
| Szőlőfajta | Fehér Cuvée |
| Jelleg | Brut Nature - nyers pezsgő |
| Bortípus | Fehérbor |
| Ürtartalom (l) | 0.75 |
| Ország | Magyarország |
| Borrégió | Etyek-budai borvidék |
| Készült | Méthode Traditionelle |
A minőségre mindig kényesen ügyelő François pezsgőgyárban, tradícióknak megfelelően, ma is a hagyományos champagne i eljárással készül a pezsgő. A François fivérek életművének tisztelegve, a több mint 100 éve élő hagyományok alapján, gondosan válogatott alapborokból, palackban történő erjesztéssel és több éves érleléssel készül ez a pezsgő. Az érlelést követően a palackban lévő, már szükségtelen üledéket a pezsgőmester rázóállványon, szakavatott mozdulatokkal a dugóra rázzák, majd a palack nyakrészét 25 °C os sóoldatba merítik. Az ekkor keletkező jégdugót a befagyott seprővel együtt kilövetik. Így a palackban csak a kristálytiszta, csillogó pezsgő marad.