Gyártók

Információ

Lista rendezése gyártónként Villa Sandi

Villa Sandi az egyik legismertebb Prosecco márka Olaszországban.
A Villa Sandi termőterülete folyamatosan ki van téve a napsugarak és a szél jótékony hatásának. Ez a természet adta lehetőség biztosítja a kiváló minőségű szőlőtermelést és a Prosecco készítés alapját. A varázslatos napsütötte dombok, a tapasztalt szőlőtermelők biztosítják a kiváló, DOC és DOCG borok minőségét. A Villa Sandi a legnagyobb elővigyázatossággal és odafigyeléssel készíti borait.
Villa Sandi a Marca Trevigiana hegyei által védett, csillogó ékszer, amely 1622-ben épült Palladio stílusban, itt található a cég központja. A Villa egy olyan termékeny vidéken emelkedik, ami napjainkban és a múltban is híres volt mezőiről és a gazdaságairól. Vibráló látvány jellemzi, amit a természet és az építészet együttes harmóniája ad; a varázslatos Villa Sandi birtokon megtalálható az emberek és a természet tökéletes szimbiózisa.... 

Villa Sandi a Marca Trevigiana hegyei által védett, csillogó ékszer, amely 1622-ben épült Palladio stílusban, itt található a cég központja. A Villa egy olyan termékeny vidéken emelkedik, ami napjainkban és a múltban is híres volt mezőiről és a gazdaságairól. Vibráló látvány jellemzi, amit a természet és az építészet együttes harmóniája ad; a varázslatos Villa Sandi birtokon megtalálható az emberek és a természet tökéletes szimbiózisa. A bejárata egy elegáns megjelenést biztosít, amit a népszerű velencei szobrász Orazio Marinali munkái díszítenek az oromzatban és a kertben egyaránt. A hatalmas Villát négy jón oszlop díszíti és egy kis kápolna tartozik hozzá. A kulturális örökség részeként jegyzett épület a DOCG prosecco és a DOC terület között található Valdobbiadeneben.


 Villa Sandi ingatlan Vigna La Rivetta szívében fekszik a 106,8 hektáros Cartizze területen.


La Rivetta


La Rivetta egy másfél hektáros, kiváló mikroklímával megáldott terület. Ősidők óta termékeny talajjal és tökéletes geo-éghajlati jellemzőkkel rendelkezik. Cartizze egy nagyon különleges hely, a rendkívül szerencsés körülményeknek köszönhetően, egyedi borok tulajdonosává teszi a birtokosokat.


Montello és Colli Asolan


Crocetta del Montello közelében fekszik, a Montello és Colli Asolani területei között.


Itt a talaj lehetővé tesz olyan elengedhetetlen vörösborok termelését, mint a Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc és a Merlot. Ezeken a területeken a szőlőt olyan rangos termékek előállítására termesztik, mint a Marinali, a Corpore és a Opere Trevigiane. A legfőbb jellemző a hagyományos módszerek és a megfelelő szakértelem kombinációja.


Valdobbiadene


Valdobbiadene-ben a vállalat másik birtoka található, aminek elhelyezkedése, ki van téve a napsugarak és a szél jótékony hatásának. Ez a természet adta lehetőség biztosítja a kiváló minőségű szőlőtermelést és a prosecco készítés alapját. A varázslatos napsütötte dombok, a tapasztalt borszakértők és mezőgazdászok, számos szőlőültetvény válogatott szőlőtermelői biztosítják a kiváló DOCG borok minőségét. Ez a terület jól ismert a prosecco termelésről, a Villa Sandi a legnagyobb elővigyázatossággal és odafigyeléssel készíti borait.


A család


Több generáción keresztül a Moretti Polegato család tulajdona a birtok, akik elősegítették ezt az ősi hagyományt azáltal, hogy a Villa Sandi borászatnak szentelték az életüket, valamint előteremtették a szőlőtermesztés területén a modernizáció alapját. Villa Sandi fontos mérföldköve Olaszországban a borkultúrának, de nem csak a termékeinek és minőségének köszönhetően, hanem a különleges események miatt is melynek a csodálatos villa szolgál helyszínéül. Azok számára nyújt otthont, akik szeretnék összekötni a bor szeretetét és a művészet szépségét. Giancarlo Moretti Polegato, aki szintén nagyon szereti és ismeri a borok világát, nagyon büszke arra, hogy folytatja a családi hagyományt.


Giancarlo Moretti Polegato


Villa Sandi

Bővebben
Mutat 1 - 1 / 1
Mutat 1 - 1 / 1