Illatban már rögtön elénk tárul...
Címkék
A céget a 19. század közepén vette át Vittorio Vanini és csinált belőle idősebb fia, Guiseppe, világmárkát. A Vanini az olasz prémium csokoládét testesíti meg, amelyet szelektált kakaóbabból állítanak elő, és amelyet gondosan kiválasztott ültetvényekben termesztenek. 1946 óta a vanini csokoládé megtestesítette az Agostoni-Vanini család örök szenvedélyét, egy valódi olasz alkotású csokoládé-kultúra virtuózitását.
A céget a 19. század közepén vette át Vittorio Vanini és csinált belőle idősebb fia, Guiseppe, világmárkát. A Vanini az olasz prémium csokoládét testesíti meg, amelyet szelektált kakaóbabból állítanak elő, és amelyet gondosan kiválasztott ültetvényekben termesztenek. 1946 óta a vanini csokoládé megtestesítette az Agostoni-Vanini család örök szenvedélyét, egy valódi olasz alkotású csokoládé-kultúra virtuózitását.
Ebben az új receptben a füge lágy és lekerekített ízét pörkölt manduladarabok egészítik ki. Ez ropogóságot eredményez, kiegyensúlyozott és ízletes harmóniát teremtve, ahol az édes jegyeket felváltják a diófélék.
Bean to Bar csokoládé, amely a perui ültetvény szelektált ősi "Bagua" kakaóbabból készül.A kiindulási íz friss és édes mangó illata, aromás és jellegzetes. Ezután jön a maracuja, intenzív lágy ízével, amely tökéletesen kiegészíti a 62% -os perui kakaó gyümölcsös ízeit, frissítő és innovatív élményt eredményezve.
A 74%-os sötét csokoládé és a Bagua-kakaóbab durva őrlésével kapott kakaódarabok kombinációja amelyben a csokoládé jellegzetesen diós, fás ízét fokozza a kakaó keserű felhangja. Gluténmentes!
A legintenzívebb aroma a Vanini-Bagua termékcsaládban. Dőljön hátra és élvezze ennek a sötét csokoládénak az egyedülálló ízét 86% kakaóval. A csokoládé kezdetben határozottan keserű a nyelven, majd a dél-amerikai kakaóra jellemző pörkölt hangok szabadulnak fel. Erőteljes, mégis finom ízével ez a csokoládé az Amazonas kakaó aromáján halad tovább, ahogy...