Akciós termékek

Gyártók

Információ

Lista rendezése gyártónként Tenuta Baron

A Tenuta Baron Fontében található, amely egy trevisói tartománybeli elő-alpesi város. A terület tíz hektáron terül el, és a Villa Peschicini uralja, amely a késői 1600-as években épült, és az olasz király, II. Vittorio Emanuele régi rezidenciája volt. Sokszor és szívesen tartózkodott ezen dombokon. A villa a birtok közepén helyezkedik el, és egy évszázados olajfákkal körülvett parkkal és a szőlőültetvényekkel van körülvéve. Ezzel teremtve meg egy kis természetes ökoszisztémát..


A Tenuta Baron Fontében található, amely egy trevisói tartománybeli elő-alpesi város. A terület tíz hektáron terül el, és a Villa Peschicini uralja, amely a késői 1600-as években épült, és az olasz király, II. Vittorio Emanuele régi rezidenciája volt. Sokszor és szívesen tartózkodott ezen dombokon. A villa a birtok közepén helyezkedik el, és egy évszázados olajfákkal körülvett parkkal és a szőlőültetvényekkel van körülvéve. Ezzel teremtve meg egy kis természetes ökoszisztémát.


Egy álom vált valóra az 1970-es években, amikor Domenico “Nico” Baron megvette a Peschicini villát Fontéban. Azonnal elkezdődött az épületek helyreállítása, a régi szőlőültetvény helyreállítása és a park újjáépítése. Negyven év munka után, amely során egy teljesen új pince is megépült, a Tenuta Baron teljes fényében ragyog.


Immár felesége és gyermekei, Andrea Sbrissa segítségével, minden erőfeszítést átvettek Nico-tól, amely, mint régen is, a földtől a palackig tart.


Bővebben
Mutat 1 - 2 / 2
Mutat 1 - 2 / 2