Új termék
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.
Elérhetőség dátuma:

Masi Costasera Amarone Classico 2018
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
| Borászat | Masi |
| Szőlőfajta | Vörös Cuvée |
| Jelleg | száraz |
| Bortípus | Vörösbor |
| Évjárat | 2018 |
| Alkoholtartalom (V/V) | 15% |
| Ürtartalom (l) | 0.75 |
| Zárási mód | Dugó |
| Ország | Olaszország |
| Borrégió | Veneto |
| Készült | Fahordós érlelés |
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.