Új termék
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.
Elérhetőség dátuma:
Masi Costasera Amarone Classico 2015
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Ürtartalom | 0.75 |
Régió | Veneto |
Ország | Olaszország |
Típus | Vörösbor |
Évjárat | 2015 |
Jelleg | száraz |
Készült | Fahordós érlelés |
Fajta | Vörös Cuvée |
Termelő | Masi |
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex. Akár 30-35 éven keresztül is érlelhető. Vadételek, érett sajtok ideális társa.