Új termék
A szőlő kíméletes feldolgozással készül, ami azt jelenti, hogy finoman maceráljuk a cefrét, ezáltal nem oldódnak ki az erős tanninok, így bársonyos, jól iható borokat kapunk, amit utána tölgyfahordóban érlelünk.
Elérhetőség dátuma:
Mészáros Pál Szekszárdi Cabernet Franc 2021
A szőlő kíméletes feldolgozással készül, ami azt jelenti, hogy finoman maceráljuk a cefrét, ezáltal nem oldódnak ki az erős tanninok, így bársonyos, jól iható borokat kapunk, amit utána tölgyfahordóban érlelünk.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Borászat | Mészáros Borház és Pince |
Szőlőfajta | Cabernet franc |
Jelleg | száraz |
Bortípus | Vörösbor |
Évjárat | 2021 |
Ürtartalom (l) | 0.75 |
Ország | Magyarország |
Borrégió | Szekszárdi borvidék |
A szőlő kíméletes feldolgozással készül, ami azt jelenti, hogy finoman maceráljuk a cefrét, ezáltal nem oldódnak ki az erős tanninok, így bársonyos, jól iható borokat kapunk, amit utána tölgyfahordóban érlelünk. Illatában, fűszeres, elegáns és intenzív, ízében cseresznye, meggy, fekete gyümölcsök érezhetők, szájban selymes hatás, csokoládéval és fűszeres felütéssel. Szerkezete kiegyensúlyozott, kerek, tanninjai szépen integrálódnak a borban.