Új termék
A 2016-os évjárattól egy teljesen BIO dinamikusan művelt Sárgamuskotályból késői szüreteléssel készült édes fehérbor. Tartályban erjedt 8 hónapig majd palackba került a fogyasztók azaz a mi legnagyobb örömünkre!
Elérhetőség dátuma:
Tokaj Hétszőlő Tokaji Muskotály Késői szüretelésű BIO 2016
A 2016-os évjárattól egy teljesen BIO dinamikusan művelt Sárgamuskotályból késői szüreteléssel készült édes fehérbor. Tartályban erjedt 8 hónapig majd palackba került a fogyasztók azaz a mi legnagyobb örömünkre!
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Borászat | Tokaj Hétszőlő Szőlőbirtok |
Szőlőfajta | Muskotály |
Jelleg | édes |
Bortípus | Fehérbor |
Évjárat | 2016 |
Alkoholtartalom (V/V) | 11% |
Ürtartalom (l) | 0.50 |
Zárási mód | Dugó |
Ország | Magyarország |
Borrégió | Tokaj-hegyaljai borvidék |
Származási ország | Magyarország |
Bio | 1 |
A 2016-os évjárattól egy teljesen BIO dinamikusan művelt Sárgamuskotályból késői szüreteléssel készült édes fehérbor. Tartályban erjedt 8 hónapig majd palackba került a fogyasztók azaz a mi legnagyobb örömünkre!