Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 334 márka

oldalanként
Mutat 316 - 334 / 334
  • Vesztergombi Pincészet

    Vesztergombi borok a Szekszárdi borvidékről. A szőlőtermeléssel és borászkodással foglalkozó Vesztergombi családról már az 1700-as évekből fellelhető írásos emlék. Ebből az időből származik a családi címer is, mely egyértelműen utal a szőlőtermelő, borász múltra.
    Szekszárd első hegybírájának Vesztergombi Györgyöt választották ami abban az időben igen magas szakmai és társadalmi elismertséget jelzett.
    A következő generációk is nagy szakértelemmel és gondossággal folytatták a gazdálkodást, ezen belül a szőlészkedést és a borászkodást.
    Pincészetünk meghatározó borásza Vesztergombi Ferenc, aki 1970-től hivatásszerűen borászkodik. Munkája és hozzáértése elismeréseként 1993-ba elnyerte a megtisztelő "Év Borásza" címet, 2012-től Szekszárd város díszpolgára. 1996-tól a pincészetnél dolgozik, ma már végzett borászként, Csaba fiunk is.

  • Vida Családi Borbirtok

    Vida borok a Szekszárdi borvidékről. Jelenlegi birtokméretünk 20 hektár. Vida Családi Borbirtokunk központja, a város szívéhez közel fekvő Bakta dűlőben épült fel, ahol a feldolgozó mellett egy hangulatos borkóstoló termet és teraszt is kialakítottunk a vendégeinknek. A Bakta, Baranyavölgy, Hidaspetre, Lisztesvölgy, Virághegy dűlőkből merlot-t, kékfrankost, kadarkát, cabernet franc-t szüretelnek. Boraik a koncentráció helyett inkább az eleganciára törekednek. 

  • Vignerons de Bel Air

  • Villa Sandi

    Villa Sandi az egyik legismertebb Prosecco márka Olaszországban.
    A Villa Sandi termőterülete folyamatosan ki van téve a napsugarak és a szél jótékony hatásának. Ez a természet adta lehetőség biztosítja a kiváló minőségű szőlőtermelést és a Prosecco készítés alapját. A varázslatos napsütötte dombok, a tapasztalt szőlőtermelők biztosítják a kiváló, DOC és DOCG borok minőségét. A Villa Sandi a legnagyobb elővigyázatossággal és odafigyeléssel készíti borait.
    Villa Sandi a Marca Trevigiana hegyei által védett, csillogó ékszer, amely 1622-ben épült Palladio stílusban, itt található a cég központja. A Villa egy olyan termékeny vidéken emelkedik, ami napjainkban és a múltban is híres volt mezőiről és a gazdaságairól. Vibráló látvány jellemzi, amit a természet és az építészet együttes harmóniája ad; a varázslatos Villa Sandi birtokon megtalálható az emberek és a természet tökéletes szimbiózisa.... 

  • Villa Tolnay

    VillaTolnay borok a Badacsonyi borvidékről. Villa Tolnay Csobánc. A Balaton északi partján, a Tapolcai-medencében fekvő Csobánc hegy az egyik legszebb vulkanikus hegy Magyarországon. Itt található birtokunk központja és szőlőültetvényeink jelentős része. 17 hektár saját szőlőterület mellett további 6 hektárról dolgozunk fel szőlőt a Badacsonyi borvidéken. A különleges geológiai adottságok, a hő-visszatartó bazalt talaj és a Balaton közelségének köszönhető mikroklíma együttes hatásai teszik lehetővé, hogy különleges minőségű borokat alkossunk. Testes, száraz borokat, mély gyümölcsösséggel, erőteljes ásványossággal, határozott savakkal, magas extrakt tartalommal és hosszú érlelhetőséggel. 

  • Vincellér Borház

    Vincellér borok a Soproni borvidékről. 1986 óta készít borokat Fertőbozon a Vincellér csapata. A Molnár, Pieler, Sásdi családok együttműködése még a régi állami gazdasági időszakra nyúlik vissza. 45 hektáron gazdálkodnak a soproni borvidék legjobb dűlőiben. Különlegességük az aszú jellegű, késői szüretelésű Zenit borunk. 

  • Vylyan Pincészet

    Vylyan borok a Villány-siklósi borvidékről. A borvidéken általános pincemodellel szemben mi a kisharsányi Fekete-hegyen, szőlőterületeink szívében alakítottuk ki a birtok központot – ezzel is kifejezve a termőhelyhez, szőlőültetvényekhez való kötődésünket. Kezdetektől fogva a villányi termőhely jegyeit hordozó, a lehető legszebb borok készítését tűztük ki célul. A régi idők tudását az új idők kihívásainak megfelelően fogalmaztuk újjá, így természetes, környezetbarát megoldásokat alkalmazunk a szőlőben. A 1992 és 2004 között telepített, 120 hektáros, déli, dél-keleti tájolású, 7000 tőke/hektár sűrűségű ültetvényeinktől visszafogott mennyiséget (átlagos terhelés 40 hl/ha) és szép, érett termést várunk.

  • Willian Fevre

  • Zombory Pince

    Zombory borok Tokaj-hegyaljai borvidékről. a A Zombory Pince szőlő területei a Tokaj-hegyalja borvidék Rátka melletti,  Zemplén hegyek déli lejtőin fekszenek.  Ezeken a vulkánikus eredetű riolittufa és lösz talajú dűlőkön a napos párás őszi napokon alakul ki az ideális mikroklíma, amely teszi lehetővé az érett szőlőfürtök aszúsodását. Mád és Tállya közt fekszik Rátka, ahol a faluvégén, a Fenyves utca 28 alatt van a pincénk és feldolgozó üzemünk. Ez egy tipikusan környékbeli népi építészetű nyári konyhás parasztház, amelyet átalakítottunk az új funkciójának megfelelően. A hátsó kertben van a lejárat a szintén felújított és kibővített tufakőbe vájt pincébe. 

  • Zwack

Mutat 316 - 334 / 334