Akciós termékek

Gyártók

Információ

Márkák 353 márka

oldalanként
Mutat 274 - 294 / 353
  • Ruppert Pincészet

    Tény, hogy még nem vagyunk ott agyban, mint a nagyok. Viszont imádunk kísérletezni. Minden hülyeséget hajlandóak vagyunk elhinni, ha borról van szó, de inkább tanulni szeretünk, mindenkitől, aki ért hozzá. Utazunk, kóstolunk, felfedezünk. Igyekszünk folyamatosan fejlődni.

  • Sauska Pincészet tokaji borok

    Sauska Pincészet borok a Tokaj-hegyaljai borvidékről. Fiatal szőlészekből és borászokból álló nemzetközi csapatunk arra törekszik, hogy borainkban megalkuvások nélkül, a lehető legtermészetesebben és tisztábban jelenjen meg a fajta, az évjárat és a két borvidék- Tokaj és Villány – különleges potenciálja. Hiszünk abban, hogy a modern technológia és a kézműves precizitás egységében komoly erő rejlik. Ez az energia visz minket dűlőink mélyebb megismerése és ezzel remélhetőleg izgalmas, új borok felé.

    • Három szinten használhatóak ki a gravitáció adta lehetőségek, amely a kapcsolódó technológiai lépéseket nagyban leegyszerűsíti.
    • A prémium borok sajtolása a felső szinten, kisméretű (10-22 hl) préseken történik.
    • A dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük.
    • Az egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételek tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést.
    • Az érlelő pince befogadóképessége 200 db hordó. Döntően magyar és francia hordókkal dolgozunk. Minden tételt külön kezelünk, fejlődésüket napi rendszerességgel figyeljük és dokumentáljuk
  • Sauska Pincészet villányi borok

    Sauska Pincészet borok Villány-siklósi borvidékről. A Borászatunkat 2007-ben alapítottuk. Fő célunk a birtok méretének megfelelő optimális feldolgozókapacitás létrehozása volt úgy, hogy ne kényszerüljünk semmiféle kompromisszumra a szüreti időpont megválasztása, a tárolás, hordós és tartályos érlelés, vagyis a minőség érdekében.

    Erjesztési lehetőségeinket színesítettük: lehetőségünk van nagyjából 100 db fahordóban való erjesztésre és speciális gömb alakú kerámiákat is tudunk felhasználni a borkészítés folyamán.

    Prémium területekről származó fürtöket a megszokott szüretelő ládánál kisebb M10-es rekeszbe szedjük, ennek segítségével lehetőség van előhűtésre és hidegen, kíméletesebben történő egész, épp fürtök feldolgozásra is.Fahordós pincénk 1500 db 225 literes hordónak ad helyt.

    A szüret idején a beérkező szőlő többszöri kézi és gépi válogatáson megy keresztül: a tartályba már nem kerülhet oda nem való anyag, kocsány, éretlen, vagy éppen túlérett szőlő. Kompromisszum nélkül csak a legmagasabb minőségű alapanyag kerül a cefrébe.

  • Saveurs & Nature

    A Saveurs & Nature csokoládék Franciaországban készülnek. A kis bonbonok és az elegáns, hosszúkás csokoládé táblák finom, valódi gyümölcsből készült tölteléket kaptak, így intenzív ízhatással találkozunk, ha szerencsésen hozzájutunk egy-egy ilyenhez!

  • Schieber Borászat

    Szőlőbirtokunk 54 hektárnyi termőterülettel rendelkezik, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók, melyek nemcsak gyönyörűek, de a borvidék legértékesebb térségei közé is tartoznak. A 2018-as évben elkezdtük a szőlőterületeink átállítását ökológia gazdálkodásra, rezisztens szőlőfajtákat telepítettünk, ma pedig már a Tabu-hegy szőlőültevényein is biogazdálkodást folytatunk, mert hiszünk abban, hogy a jövő útja, a természetes értékeink védelme, és olyan borok készítése, amelyek megmutatják borvidékünk egyediségét és szépségét, a szekszárdi terroirt.

  • Schlumberger

    A francia tradíciót követve a "Method Traditionelle", azaz a tradicionális pezsgőgyártási technológia alkalmazása a Schlumberger-módszer alapja a mai napig.

  • Sebestyén Pince

    Sebestyén Pince borok a Szekszárdi borvidékről. A Szekszárdi borvidék közel 2.300 hektáron terül el a Pannon borrégióban, Dél-Magyarországon. Jelenleg 12,5 hektáron dolgozunk, fő fajtánk a Kékfrankos, mely bikavéreink alapanyaga is. Függetlenül az évjárati viszonyoktól, minden évben a legmagasabb minőségű szőlő betakarítsa a cél. Ennek érdekében a lehető legnagyobb gondossággal dolgozunk az ültetvényekben. Hajtásválogatással kezdjük a termés mennyiségének szabályozását. A hatékony zöldmunka mellett a preventív és megfelelő időben elvégzett növényvédelemre törekszünk.

    Az évjárat adottságait figyelembe véve határozzuk meg a termés végleges mennyiségét, amit fürtválogatással szabályozunk. A szüreti időpontot elsősorban kóstolással döntjük el, ahol az elsődleges szempont a tanninok érettsége, de természetesen figyelembe vesszük a laborból kapott analitikákat is.

    Mindenhol kézi szüretet végzünk, így már akkor lehetőségünk van a legegészségesebb fürtök kiválogatására. Hogy biztosak legyünk a munkánkban, a feldolgozáskor ezt a kézi válogatást megismételjük. Fehér és roséborainkat koracél tartályokban erjesztjük a friss gyümölcsös ízek megtartása érdekében, majd rövid idő elteltével palackozzuk. Vörösborainkat fajélesztős beoltással nyitott kádakban erjesztjük, közben kézi csömöszölést végzünk, majd a borok rövid héjonáztatás után tölgyfahordókba kerülnek. Az almasavbontás spontán történik. A borokat 12-től akár 30 hónapig érleljük.

  • Sileni Estate

    A Sileni Estate az új-zélandi Hawke's Bay régió nagyobb bortermelőinek egyike. A borok széles skáláját készíti számos szőlőfajtából pezsgő, sima és édes stílusban, beleértve a Sauvignon Blanc-t, a Merlot-t és a Pinot Noir-t.

  • Simkó-Evinor Pincészet

    Simkó-Evinor Pincészet, Simkó borok a Tokaj-hegyaljai borvidékről. 1994-ben alakult családi pincészetünk. Azóta folyamatosan dolgozunk , hogy megkedveltessük a TOKAJIT ismerő és még nem ismerő emberekkel vidékünk csodálatos kincsét!

  • Sipos Borház

    Sipos Borház borok a Badacsonyi borvidékről. A kézműves borászat ma baráti vállalkozásban működik, a borokért Sipos Balázs Tihamér, az alapító fia és Altinger Krisztián borász felel. Badacsonyi borok. Jelenleg 7 hektár területen gazdálkodnak, szőlőik: kéknyelű, olaszrizling, muscat ottonel, szürkebarát, zöld veltelini, rózsakő és az új telepítések: sárga muskotály, rajnai rizling és cabernet franc. 

    A Balaton közelségéből adódó kedvező páratartalmat, a bazalthegy és a bazaltkő törmeléke által nyújtott jó termelési lehetőségeket kihasználva készítik kézműves boraikat. Náluk a borkészítés mindig egy alkotó folyamat, egy szentség, ahol a két baráton és a borokon túl csak a jó Isten van jelen.

    "Olyan bort készítünk, amit mi magunk is szívesen iszunk, mert nálunk minden bornak története van, lehet az egy történelmi esemény, egy szerelemi pillanat vagy akár egy tréfa is."

  • SkizoBor - Sike Balázs Pincéje

    A SKIZO, mint név, induláskor hűen tükrözte rebellis, tiszta, megalkuvás nélküli személyiségünket, mellyel a borászathoz viszonyultunk. Skizo borok - Sike Balázs Pincéjének borai a Badacsonyi borvidékről.
    Az eltelt 10 év alatt a SKIZO és „Az egyénisége van, több is.” szlogen sok mindenkinek elkezdett jelenteni valamit. Valami jót. A szőlőben dolgozva, borászként működve, korán feltűnt, mindkét világ értelmét értem. Egyéniségnek neveztem, de borkategóriára gondoltam. A Sike Balázs pincéje borokban hozza meg a hegy, a szőlőtő, a természet, magam és a munkatársaim kezeinek munkája, az igazi gyümölcsöt. Badacsonyi borok.

  • Skrabski Borászat

    Egyedi erjesztési eljárás, hagyományos ízvilág! Éld át újra az önfeledt borozás élményét aggodalom és kellemetlenségek nélkül! Hisztaminszegény kínálatunk nem csak a hisztaminérzékenyek számára, de azoknak is kitűnő választás, akik borfogyasztás után gyakran tapasztalnak különféle panaszokat, mint légúti panaszok (orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés), bőrtünetek (kiütés, kipirosodás, viszketés), fejfájás, emésztési panaszok vagy gyomorégés. Sőt, ezekkel a borokkal még a másnaposságra is kisebb az esélyed!

  • Somlói Vándor

    Kis Tamás Somlószőlősön vásárolt kis területen foglalkozik szőlő termesztéssel.

  • St.Andrea Szőlőbirtok és Pincészet

    St. Andrea borok az Egri borvidékről. A St.Andrea szőlőbirtok birtokigazgatója és borásza. 2006-ban Az év kedvelt borásza, 2008-ban Borászok Borásza, 2009-ben az év bortermelője Magyarországon. Magyarország ÉK-i részén, a Bükk hegység lábánál terül el. 5340 hektár, 62 szőlőfajta. Az évszázadok során mind a fehérszőlő, mind a kékszőlő termelése is elterjedt. Az Egri borvidék két kiemelt, eredetvédelemmel ellátott bora az Egri Csillag és az Egri Bikavér.
    Éghajlati adottságai alapján inkább hűvösebb borvidék, mely természetesen tetten érhető az itt termelt borok karakterében si úgy, mint izgalmas savak, gazdag aromák, nem túlzó tanninok és elegancia.
    A termőtalaj igen összetett és változatos. Meghatározó a vulkáni eredetű riolit-tufa altalaj melyet elsősorban igen kötött, mély, gazdag agyagtartalmú barna talaj borít. De vannak olyan termőhelyek ahol megjelenik a mész, a pala, a zeolit, a márga és a homokkő is.

  • Stag's Leap Wine Cellars

    A pincészet alapjait 1970-ben tették le a Stags Leap Palisades sziklás hegycsúcsa alatt. Az alapító megvásárolja a 44 hektáros ingatlant, amely elsősorban gyümölcsös volt, Nathan Fay szőlője mellett, majd Stag's Leap szőlőültetvényeknek nevezik el. Cabernet Sauvignon-t és egy kis a Merlot-t ültettek.

Mutat 274 - 294 / 353